پیام آمده که دادخواست ابطال و پرونده مختومه شده، من باید چکار کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

سلام. بنده به عنوان خواهان دادخواست الزام اجرای تعهد دادم. چند روز پیش اتفاقی برای پیگیری به شعبه مراجعه کردم به من گفتند که چرا هزینه کارسناسی واریز نکردی؟ گفتم برای من پیامک نیامده قاضی گفت باید از آی تی استعلام کنم ولی شما هزینه کارشناسی واریز کن آی تی جواب داد پیامک ارسال نشده ولی در سامانه درج شده حالا امروز صبح پیام آمده که دادخواست ابطال و پرونده مختومه شده. من باید چکار کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای اقدام پس از ابطال دادخواست، می‌توانید با استناد به پاسخ واحد فناوری اطلاعات تجدیدنظرخواهی کنید یا اینکه برای سرعت بیشتر، دادخواست جدیدی مطرح نمایید.

این دو مسیر پیش روی شماست و انتخاب بهترین راه به اولویت شما از نظر زمان و شرایط پرونده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

انتخاب بین تجدیدنظرخواهی یا ثبت مجدد دادخواست

در صورتی که دادخواست شما به دلیل عدم پرداخت هزینه کارشناسی ابطال شده باشد، دو راهکار حقوقی پیش رو دارید. یک راه این است که با استناد به تاییدیه واحد آی‌تی مبنی بر عدم ارسال پیامک، نسبت به رای صادرشده تجدیدنظرخواهی کنید. راهکار دیگر این است که به جای معطل شدن در فرآیند تجدیدنظر، مجددا دادخواست جدیدی ثبت کنید تا پرونده با سرعت بیشتری به جریان بیفتد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

البته بهتر است که بجای تجدیدنظرخواهی مجددا دادخواست دیگری مطرح نمائید تا سریع تر رسیدگی شده و معطل تجدیدنظر نشوید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید