پنهان کاری شاهد و خواهان رو میشه پیگیری کنم؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۹ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام، طرف من محکوم شده و درخواست اعسار داد من بخاطر بستری شدن نتونستم برم دادگاه و اعسار خواهان تایید شد ولی من تجدیدنظرخواهی کردم خواهان و شاهدش که شریک هم هستن پرونده ایی دارن که تو اون پرونده حدود ۶۰۰ میلیون طلبکارن و سندی به نفعشون ظبط شده و در مرحله مزایده است ولی نه خودش نه شاهداش که همه تو اون پرونده ذینفع هستن اینو به قاضی نگفتن و احتمالا قبل جواب تجدیدنظر خواهی هم پول فروش سند تو حساب دادگاه باشه و این اقایون قصد انتقال مبلغ رو داشته باشن اینکه این مطلب رو نه خواهان گفته و نه شاهداش با اینکه همشون در جریان بودن و این سند ظبط شده بعد فروش پولش بین خواهان و شاهدش تقسیم میشه و قاضی بی اطلاع مونده قابل پیگیری هست و نوعی دروغ محسوب میشه یا خیر و مجازاتی داره؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

پنهان‌کاری و شهادت دروغ جرم است و در صورت اثبات مجازات دارد. شما می‌توانید مدارک وجود این مال و طلب را از طریق لایحه به دادگاه تجدیدنظر ارائه دهید تا اعسار رد شود، و بعداً نیز علیه شاهد شکایت شهادت کذب ثبت کنید.

این مسیر کلی پیگیری است، اما نحوه اقدام بسته به اینکه مدارک مستند پرونده مزایده را در اختیار دارید یا نه، تغییر می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اثبات دارایی در تجدیدنظر و شکایت شهادت کذب

پنهان کردن اموال و شهادت کذب در دادگاه قابل پیگیری و جرم است و در صورت اثبات مجازات دارد. شما باید مدارک و مستندات مربوط به پرونده مزایده و طلب خواهان را طی لایحه‌ای به دادگاه تجدیدنظر تقدیم کنید تا موجب رد ادعای اعسار شود. حتی در صورت صدور رای اعسار نیز شناسایی و توقیف این مال ممکن است. همچنین پس از قطعی شدن رای تجدیدنظر، می‌توانید با استناد به آن علیه شاهد به جرم شهادت کذب شکایت کیفری مطرح کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۹ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سعید زندیه

سعید زندیه

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام.شهادت کذب در دادگاه جرم‌محسوب میشود.پس از صدور رای قطعی دادگاه تجدیدنظر شکایت کیفری شهادت کذب علیه شاهد را طرح نمایید و رای صادره را ضمیمه نمایید

اعلا قدیمی

اعلا قدیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳۵ نظر)

سلام
بله استنادات خود را همراه تجدید نظر خواهی ارائه دهید

مهدیه کارگر دهقانی

مهدیه کارگر دهقانی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۲ نظر)

سلام بله استنادات خود را همراه با تجدید نظر خواهی ارایه لذید

علی تقوی

علی تقوی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۵۲۰ نظر)

باسلام جرم محسوب ودر صورت اثبات مجازات میشوند

نمایش ۵ پاسخ دیگر وکلا
میترا رحمتی

میترا رحمتی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

سلام شما میتوانید در زمان تجدید نظر خواهی یا طی لایحه دفاعیه که به دادگاه تجدید نظر تقدیم میکنید مدارک خود در جهت اثبات این موضوع که خواهان دعوی اعسار در واقع دارای مال میباشد را ارائه دهید و موجب رد ادعای ایشان مبنی بر اعسار شوید.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
شم میتوانید مراتب را در قالب لایحه و ارائه ادله و اطلاعات کافی به دادگاه تجدیدنظر اطلاع دهید
ضمنا صدور رای اعسار مانع از ان نیست که در اینده مالی شناسایی شد نتوانید توقیف کنید

محمد صفری

محمد صفری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

سلام و عرض ادب
بله ، مستندات را به دادگاه ارائه دهید .

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

بله ، مستندات را به دادگاه ارائه دهید

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

وقت بخیر
مستندات را به دادگاه ارائه دهید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید