پرینت مکالمات در واتس آپ برای قاضی معتبر است؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
با سلام زوجه به علت کتمان ازدواج سابق (صیغه)زوج و دروغگویی نوع تخصص کاری زوج قصد شکایت داشت که به محض اطلاع زوج از این موضوع و به دلیل نپرداختن مهریه و نفقه، شکایت فسخ نکاح با عنوان تدلیس در معرفی دین نموده است واظهار کرده که علت عدم سازش با زوجه این موضوع است و از چند نفر که همگی از آشنایان خود زوج هستند استشهاد محلی جمع کرده است، آیا زوجه به استناد به پیام های موجود واتس اپ می تواند علاوه بر رد افترا،علت عدم سازش را اثبات نماید،؟ با توجه به این که زوجه مسلمان و شیعه است و واقعا نمی دانیم بر چه اساسی این افترا را مطرح نموده است.آیا زوجه می تواند برای دفاع وجود سوابقی از جمله ازدواج سابق زوج و دروغ گویی برای نوع کار را در همین جلسه مطرح کند؟
جمعبندی پاسخ وکلا
پیامها و اسکرینشاتهای واتساپ در صورت بررسی و تایید توسط کارشناسان فناوری یا پلیس فتا، مورد قبول قاضی و مبنای صدور حکم قرار میگیرد. همچنین موضوع فریب در ازدواج دعوایی مستقل است که برای رسیدگی به آن باید شکایت جداگانه ثبت شود.
با این حال، امکان استناد به این پیامها بستگی به این دارد که دادگاه موضوع را برای راستیآزمایی به پلیس فتا ارجاع دهد یا خیر.