پدرم فعلا قادر به تسویه بدهی به بانک نیست تا بتواند این ملک را به نام مادرم یا من بزند. آیا راهی وجود دارد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

با سلام
پدرم صاحب یک واحد مسکونی است و قصد دارد بعد از فوتش وراث او تنها همسر و فرزندش باشند و پدرش یعنی پدر بزرگم هیچ ادعایی در سهم الارث نداشته باشد.
لازم به ذکر است که این ملک در رهن بانک است و پدرم فعلا قادر به تسویه بدهی به بانک نیست تا بتواند این ملک را به نام مادرم یا من بزند. آیا راهی وجود دارد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

پدر شما می‌تواند حتی با وجود در رهن بودن ملک، آن را با رعایت و قیدِ حقِ بانک به شما بفروشد یا از طریق صلح عمری در دفتر اسناد رسمی منتقل کند تا بعداً به سایرین ارث نرسد.

اینکه کدام روش برای ملک شما امکان‌پذیر و مناسب‌تر است، به شرایط رهن و نحوهٔ تنظیم سند بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان انتقال ملک در رهن با صلح یا بیع

پدرتان نیازی ندارد برای انتقال ملک حتماً ابتدا تسویه حساب کامل انجام دهد. ایشان می‌تواند با قید و رعایت حقوق بانک، ملک را به شما بفروشد. همچنین راهکار دیگر این است که با مراجعه به دفتر اسناد رسمی، از طریق صلح عمری ملک را به شما و مادرتان انتقال دهد تا مانع از ادعای ارث توسط سایر وراث شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

از طریق صلح عمری در دفتر اسناد رسمی میتواند ملک را به شما و مادرتان انتقال دهد .

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام
پدر شما می تواند با قید و رعایت حق بانک ملک را به شما بفروشد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید