پدرش شاهد دروغین داده چکار باید بکنم؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۷ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام و عرض ادب بنده از پدر خانمم شاکی بودم به دلیل توهین و... درکلانتری با برادرخانمم درگیر شدیم وهمدیگر زدیم برادر خانمم ازمن ازجهت تهدید به ضرر نفسی /شرفی /مالیو تهدید به قتل وانتشار تهمت و افترا، فحش و الفاظ رکیک با نسبت های توهین آمیزو... که بنده هیچکدوم رو انجام ندادم شکایت کرده درگیری در کلانتری بود و شاهد او پدرش هست که دروغ میگه و صورتجلسه کلانتری هست که دراون نوشته شده باهم جرو بحث کردند ((که بنده اصلا کاری نداشتم حتی به مامور هم گفتم اون تحریک میکرد گفت سه نفر امضاش کردم برو بیرون)) و چیزی از فحش یا تهدید یا توهین و... نوشته نشده است ولی پدرش شاهد دروغین داده چکار بایستس بکنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

وکلا متفق‌القول هستند که می‌توانید شاهد را جرح کنید و علاوه بر ارائه دفاعیات و مستندات، در صورت اطمینان از دروغ بودن شهادت، شکایت شهادت کذب مطرح نمایید.

این راهکار عمومی است، اما موفقیت دفاع شما به مدارک موجود نظیر مندرجات دقیق صورت‌جلسه کلانتری بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان جرح شاهد و شکایت شهادت کذب

در مواجهه با شاهدی که به ادعای شما واقعیت را نمی‌گوید، راهکار قانونی جرح شاهد است. شما می‌توانید در جلسه رسیدگی ایرادات قانونی شاهد را اعلام کرده و شهادت او را رد نمایید. همچنین باید با تکیه بر مستندات خود از جمله صورت‌جلسه کلانتری دفاعیات را مطرح کنید. در صورتی که از دروغ بودن اظهارات مطمئن هستید، حق شکایت بابت شهادت کذب نیز برای شما وجود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۷ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سیدمحمد سجادی

سیدمحمد سجادی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۱ نظر)

با سلام
شاهد را جرح نمایید. مطاق مستندات از خود دفاع کنید

مهدیه کارگر دهقانی

مهدیه کارگر دهقانی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۲ نظر)

اگر مطمنید که شهادت کذب است شکایت کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

حسین حاجی زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸۵ نظر)

باسلام می‌توانید جرح شهود نمایید

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود شهود و شهادتشان قابل جرح میباشد

نمایش ۳ پاسخ دیگر وکلا
حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
شاهد ایشان را جرح نمایید.

داود فروغی

داود فروغی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۴۷ نظر)

با سلام اقدام به جرح شهود کنید

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

سلام
اقدام به جرح شهود کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید