وقوع این حادثه در ماه های حرام سال چه تاثیری بر حکم دارد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام و خسته نباشید
سال قبل در یک تولد و مهمانی دوستانه در یک باغ استخر دار و در حین تفریح و شوخی در کنار استخر یکی از دوستان بنده که خانم هستند بر اثر یک ضربه یا هل دادن عادی و کوچک به داخل آب افتاد که پس از بیرون آمدن از آب ابراز درد در ناحیه زانو کرد پس از اصرار بنده برای مراجعه به پزشک و امتناع ایشان بالاخره پس از دو ماه و چندین بار زمین خوردن این خانم به علت آسیب زانو به پزشک متخصص مراجعه کرده و مشخص شد که پارگی رباط صلیبی اتفاق افتاده است.
حال پس از گذشت حدود ۱۱ماه از این اتفاق، علیه بنده شکایت "جرح غیر عمد" نموده با توجه به سابقه طولانی این خانم در ورزش تکواندو به صورت حرفه ای ( کمربند مشکی ) و مشکلات و درد پای ایشان از گذشته به گفته خودشان بنده محکوم خواهم شد؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید و راهنمایی بفرمایید.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

وقوع حادثه در ماه‌های حرام تاثیری در میزان دیه جراحات ندارد و افزایش دیه فقط مربوط به فوت است. تشخیص علت و زمان دقیق آسیب نیز بر عهده پزشکی قانونی است.

این یک قاعده کلی است، اما اثبات سابقه آسیب یا انتساب جراحت به هل دادن شما به نظر کارشناسی پزشکی قانونی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم تاثیر ماه حرام بر دیه جراحت زانو

وقوع حادثه در ماه‌های حرام تاثیری در میزان دیه احتمالی ندارد، زیرا تغلیظ دیه اختصاص به فوت دارد و شامل جراحات نمی‌شود. در مورد اتهام جرح غیرعمد، تشخیص اینکه آسیب مربوط به هل دادن بوده یا سابقه قبلی ورزشی و زمین خوردن‌های بعدی داشته است، کاملا بر عهده پزشکی قانونی خواهد بود. کارشناسان پزشکی قانونی توانایی تشخیص زمان دقیق وقوع حادثه و علت واقعی آسیب را دارند و ملاک تصمیم دادگاه نظر آن‌ها است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

علت مصدومیت از سوی پزشکی قانونی تعیین می شود و وقوع حادثه در ماه محرم نیز تاثیری در نتیجه یا میزان دیه احتمالی نخواهد داشت . موضوع تغلیظ دیه در ماههای حرام تنها مربوط به دیه نفس بوده و شامل دیه جراحات نمیگردد .

مونا عابدی

مونا عابدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۵۸۹ نظر)

سلام
تسخیص آن به راحتی بر عهده پزشکی قانونی است حتی زمان دقیق را مشخص خواهند نمود

گل نوش ملکی

گل نوش ملکی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۶۵ نظر)

ماه حرام ارتباط با این نوع دیه نخواهد داشت.../

آسیه فتاحی امیردهی

آسیه فتاحی امیردهی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲٬۸۲۹ نظر)

وقوع حادثه در ماه محرم تاثیری میزان دیه احتمالی ندارد

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

سلام بر شما....وقوع حادثه در ماه محرم تاثیری میزان دیه احتمالی ندارد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید