ورثه های زیادی که چند سال هست شرکت براشون سند جدید صادر نمیکنه،چکار باید بکنند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام و عرض ادب

سهامی وجود داره که صاحب سهام ۱۰سال پیش فوت شده،انحصار وراثت انجام شده.
تمام مدارک موردنیاز جهت انتقال سند تحویل شرکت شده ولی شرکت به بهانه های مختلف مثل تعدیل نیرو، نبود هیئت مدیره، زیاد بودن درخواست انتقال سند و... از بنام زدن خودداری میکنه.

ورثه های زیادی وجود دارن که چند سال هست شرکت براشون سند جدید صادر نمیکنه،چاره چیه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورتی که شرکت از صدور سند یا به نام زدن سهام موروثی خودداری کند، ورثه باید با طرح دادخواست حقوقی، الزام شرکت به انتقال سهام یا سهم‌الشرکه را از طریق دادگاه پیگیری کنند.

این راهکار عمومی است، اما نوع شرکت و مفاد اساسنامه می‌تواند شیوه دقیق تنظیم دادخواست را برای شما تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

الزام شرکت به انتقال سهام از طریق دادگاه

در صورتی که مدارک انحصار وراثت را تحویل داده‌اید اما شرکت به بهانه‌های مختلف از صدور سند جدید خودداری می‌کند، چاره‌ای جز اقدام قضایی وجود ندارد. ورثه باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، دادخواستی به طرفیت شرکت تنظیم کنند. این دادخواست با خواسته الزام شرکت به صدور سهام جدید یا انتقال سهم‌الشرکه در دادگاه حقوقی محل اقامت شرکت رسیدگی می‌شود. با صدور و قطعیت رأی دادگاه، شرکت ملزم به اجرای انتقال قانونی خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
هر

هادی رستمی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۶ نظر)

شما باید از راه قانونی و از طریق دادگاه حقوقی عمومی محل اقامت شرکت اقدام به درخواست الزام شرکت به صدور سهام جدید بنمایید

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

بایستی دادخواست الزام به انتقال سهم الشرکه نمایند و از ایشان در دادگاه شکایت نمایند تا با رای دادگاه ملزم به انتقال شوند .

ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
با تنظیم دادخواستی مبنی بر الزام خوانده به انتقال سهم الشرکه بنام خوانده گان از طریق دفاتر خدمات قضایی اقامه دعوی نمایید

رامین رضایی ابهری

رامین رضایی ابهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۸ نظر)

با تنظیم دادخواست الزام به انتقال سهم الشرکه به طرفیت شرکت نسبت به احقاق حق خود اقدام نمایید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید