هنوز رای صادر نگردیده؛ آیا مدرک جدید به عنوان شاهد برای دادگاه تجدید نظر قابل پذیرش است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

در تجدید نظر جلسه ای داشتم که ۱۵ روز پیش بوده هنوز رای صادر نگردیده ایا مدرک جدید به عنوان شاهد برای دادگاه تجدید نظر قابل پذیرش است

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

بیشتر وکلا معتقدند پس از پایان جلسه دادرسی در مرحله تجدیدنظر مدرک یا شاهد جدید پذیرفته نمی‌شود، اما دیدگاهی نیز وجود دارد که ارائه مدارک و شواهد را در قالب لایحه ممکن می‌داند.

این شرایط به مرحله دقیق دادرسی و این بستگی دارد که پرونده پس از جلسه اعلام ختم دادرسی شده باشد یا خیر.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ارائه شاهد و مدرک جدید پس از جلسه تجدیدنظر

میان کارشناسان درباره ارائه مدرک پس از جلسه تجدیدنظر اختلاف نظر وجود دارد. دیدگاه غالب بر این است که پس از برگزاری جلسه و انجام دادرسی، مدرک و شاهد جدید پذیرفته نمی‌شود و اقدامی روی آن صورت نمی‌گیرد. در مقابل، نظری هم وجود دارد که می‌توانید مدارک و شواهد خود را طی یک لایحه دفاعی به دادگاه ارائه دهید. چنانچه رأی صادر شود و مدرک جدید پذیرفته نشود، راهکار قانونی درخواست اعاده دادرسی خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
بیتا اخوان مدرس

بیتا اخوان مدرس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۳۷ نظر)

سلام. در مرحله تجدیدنظر و بخصوص بعد از جلسه مدرک جدید پذیرفته نمی شود. می توانید اعاده دادرسی درخواست کنید.

مسعود زمانیان

مسعود زمانیان

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۵۱ نظر)

با سلام بعداز دادرسی انجام شد اقدامی صورت نمیگیرد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید