همسرش این خانه را در قبال مهریه توقیف کرده چکار میتوانم انجام دهم؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

با سلام ۱۵ سال پیش سند خانه ام را برای گرفتن وام به پسرم انتقال داده و پس از تسویه وام هم سند را بنام بنده انتقال نداده

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

از نظر قانونی شخصی که سند به نام اوست مالک شناخته می‌شود و همسرش حق توقیف آن را بابت مهریه دارد. برای پس گرفتن ملک، شما باید صوری بودن انتقال اولیه را در دادگاه اثبات کنید و با گرفتن رأی، به عنوان معترض ثالث درخواست رفع توقیف بدهید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

رفع توقیف ملکی که سندش به نام دیگری است

تا زمانی که سند رسمی به نام پسرتان باشد، دادگاه او را مالک می‌داند و عروس شما می‌تواند ملک را بابت مهریه توقیف کند. تنها راهکار این است که ابتدا دادخواستی مبنی بر اثبات صوری بودن معامله و انتقال سند به دادگاه ارائه دهید. پس از اینکه توانستید در دادگاه اثبات کنید ملک متعلق به شما بوده و رای قطعی بگیرید، می‌توانید به عنوان شخص ثالث به توقیف ملک اعتراض کرده و تقاضای رفع توقیف آن را ثبت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

در حال حاضر بخاطر درج نام فرزندتان در سند ملک ، ایشان مالک محسوب شده و همسرش میتواند بابت مهریه نسبت به توقیف اقدام نماید . شما باید ابتدا موضوع صوری بودن انتقال را اثبات کرده و رای قضایی در این خصوص دریافت نمایید سپس باستناد رای مذکور به عنوان معترض ثالث درخواست رفع توقیف از ملک خود را بکنید .

رویا مهدوی میمند

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵(۱۴ نظر)

با سلام
اگر سند به نام پسر باشد وی مالک محسوب و همسر ایشان میتوانند از بابت مهریه آنرا توقیف کنند.

مسعود زمانیان

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۵۱ نظر)

انتقال سند توسط مالک می باشد فرد مجهول نمیتواند اقدام کند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید