همسر دوم با عقد موقت ۹۹ ساله آیا از شوهر ارث می‌برم؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

همسر دوم شخصی هستم و عقد موقت ۹۹ ساله با ایشان دارم و عقدنامه نیز موجود است. خانه‌ای که با کمک مالی هر دوی ما خریداری شده بود، توسط ایشان فروخته شد و با پول آن ماشینی به نام خودشان خریدند. مقداری پول نقد من نیز در حساب ایشان است که سود ماهانه آن به همان حساب واریز می‌شود، اما مدرکی برای اثبات آن ندارم. آیا می‌توانم در ارث ایشان سهمی داشته باشم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در عقد موقت حتی به مدت ۹۹ سال، زوجه از زوج ارث نمی‌برد. همچنین اموالی مانند خانه یا پولی که مدرکی برای آن وجود ندارد و به نام زوج است، قابل مطالبه نخواهد بود.

این یک قاعده کلی است و وضعیت مالی شما بستگی به این دارد که آیا مدرک یا مستندی برای واریز پول‌ها وجود دارد یا خیر.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم تعلق ارث در عقد موقت و شرایط اموال

در نکاح موقت، حتی اگر مدت آن ۹۹ ساله باشد، زوجه از زوج ارث نمی‌برد. خانه‌ای که به نام همسر بوده و فروخته شده و خودرویی که با آن خریداری شده نیز متعلق به ایشان محسوب می‌شود. در خصوص پول نقد نیز چون در حساب همسر است و مدرکی برای اثبات پرداخت آن ندارید، قابل مطالبه نخواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آناهیتا احمدی

آناهیتا احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۸۱ نظر)

با سلام
در نکاح موقت زوجه از زوج ارث نمی برد .
پول نقد و خانه خریداری شده نیز چون به نام زوج است قابل مطالبه نیست.
موفق باشید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

در نکاح موقت زوجه از زوج ارث نمی برد .
پول نقد و خانه خریداری شده نیز چون به نام زوج است قابل مطالبه نیست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید