نحوه اعتراض به شکایت کیفری چگونه است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

با سلام. بابت یک پرونده کلاهبرداری در دادسرا شکایت کردم علیه فردی که مبلغی پول را از بنده با فریب و حیله گرفته بود. و فقط رسید بانکی پول واریزی را داشتم. حالا پس از بررسی توسط دادسرا ابلاغیه امده و گفته: "صرف عدم انجام تعهد واجد وصف کیفری نمی باشد و قرار منع تعقیب صادر شده". لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه و از چه کلید واژه هایی استفاده کنم برای اعتراض تا بتوانم حقم را اعاده کنم؟ اگه قرار باشه که هر کسی کلاهبرداری کنه و خیلی راحت قسر در برود پس سیستم قضایی برای چیه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

صرف داشتن رسید بانکی کلاهبرداری را اثبات نمی‌کند و باید مانور متقلبانه و حیله را ثابت کنید، در غیر این صورت باید از طریق دادخواست حقوقی مطالبه وجه اقدام نمایید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم اثبات فریب یا اقدام حقوقی مطالبه وجه

کلاهبرداری نیازمند اثبات مانور متقلبانه و حیله‌ای است که موجب واریز وجه شده باشد و رسید بانکی به تنهایی جرم را ثابت نمی‌کند. اگر بتوانید فریب خوردن با این مانورها را ثابت کنید، اعتراض به قرار منع تعقیب می‌تواند مؤثر باشد. در غیر این صورت، قرار صادرشده صحیح بوده و باید از طریق دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه وجه به استناد رسید بدهید. در دعوای حقوقی حتی امکان درخواست توقیف اموال طرف مقابل با پرداخت خسارت احتمالی وجود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
شادی شاه بداغی

شادی شاه بداغی

کارشناس حقوقی

باسلام اگر بتوانید حیله ای که به شما زدن رو به اثبات برسونید وثابت شود که با حیله و فریب شما این پول رو واریز گردید مصداق گلاهبرداری خواهد بود اما صرفا با توضیحات شما وبدون ادله واسناد بایستی دادخواست مطالبه وجه به استناد به فیش واریزی رو داشته باشید

اکبر هدایی‌ متنق

اکبر هدایی‌ متنق

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۰ نظر)

شما‌باید‌دادخواست‌مطالبه‌وجه‌به‌استناد‌رسیددهید‌کلاهبرداری‌درست‌نیست

حامد شاکری نیا

حامد شاکری نیا

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۷(۴۴ نظر)

کلاهبرداری جرمی است همراه بایک مانور متقلبانه جهت به دست اوردن اموال شما . اگر اثبات نمایید چنین مانور متقلبانه ای انجام شده که منجر به واریز وجه از طرف شما شده مو فق خواهید شد.

فاطمه مرادی حقیقت

فاطمه مرادی حقیقت

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۲ نظر)

دوست عزیز قرار صادره درست بوده و رسید واجد وصف کیفری نیست.
شما میتوانید دادخواست حقوقی مطالبه وجه بدهید و حتی توقیف اموال نیز می‌توانید در این پ رو نده با پرداخت خسارت احتمالی بگیرید.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
ارائه پاسخ دقیق نیازمند مشاهده مدارک و مستندات و اطلاع از شرح ماجرا می باشد
باید اقدام طرف دعوای شما مصداق کلاهبرداری باشد تا محکوم شود

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

بایستی مدارکتان را بررسی کرد تا بتوان نظر داد و بدون بررسی پرونده نمیتوان اظهار نظر نمود .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید