میشه با این خیانتهای خانمم سوءرفتارش اثبات بشه که نصف اموال بهش تعلق نگیره؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۹ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام ۲تا سوال دارم.۱-آیا گذاشتن دستگاه شنود درخانه بخاطر شنیدن تماسهای خانمم با آقایان نامحرم جرمه و اگه خانمم پیداش کنه و شکایت کنه من محکوم به حبس میشم؟چون حدود چند ماهه که جلو چشمم با پسران نامحرم تماس تلفنی حرف میزنه و قرار میذاره و باهاشون چت میکنه و حتی فیلم پارک و جاهایی که چندنفری باهم رفتن بهم نشون میده و چون رو گوشیش رو همه برنامه هاش قفل داره نتونستم از چتهاش عکس بگیرم بعنوان مدرک. حتی جلو چشمم شماره کارت برای پسرها میفرسته و اونا هم براش مبالغی بدون اسم قرض براش واریز میکنن.قبلا هم ۳تاعکس بدون حجاب درحال بوسیدن با یه آقای نامحرم تو گوشیش پیدا کردم.آیا این ۳ تا عکس با اون صدا و یه فیلمی ازش گرفتم که داره با یه آقا صحبت میکنه که صداشو روبلندگو گذاشته و صدای آقا مشخصه آیا این مدارک رابطه نامشروع اثبات میشه؟چون قاضیها فقط برای پرونده قتل پرینت پیام و تماس میگیرن.۲-اگر طلاق از طرف من باشه یه خونه۶۴متری دوسال پیش خریدم سندش دررهن بانکه و توخونه سکونت داریم آیا این خونه بعنوان نصف اموال باید بفروشم و تانصفشو به زنم بدم یاجزء مستثنیات دینه؟چون بعضی از وکیل گفتن یک خونه مستثنیات دینه ولی بعضی از وکیل ها هم گفتن باید خونه رو بفروشم و تا نصف پول فروش خونه رو به خانمم بدم. مستثنیات برای مهریه هست یا شامل تنصیف اموال هم میشه؟ میخوام تکلیفم روشن بشه که آیا این یه خونه برام میمونه یا میشه با این خیانتهای خانمم سوءرفتارش اثبات بشه که نصف اموال بهش تعلق نگیره؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر تخلف زن و سوءرفتار او از طریق اثبات رابطه نامشروع در دادگاه احراز شود، شرط تنصیف اموال اجرا نخواهد شد. همچنین مستثنیات دین مربوط به مهریه است و در شرط تنصیف دارایی جاری نمی‌شود.

این قاعده کلی است اما پذیرش مدارکی مثل صدای ضبط‌شده کاملا به نظر قاضی پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

سقوط شرط تنصیف دارایی با اثبات سوءرفتار زوجه

برای تعلق نگرفتن نصف دارایی در طلاق، باید سوءمعاشرت و تخلف زوجه از وظایف زناشویی در دادگاه به اثبات برسد. شما می‌توانید ابتدا شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید و پس از گرفتن حکم محکومیت، مانع اجرای شرط تنصیف شوید. توجه داشته باشید که مستثنیات دین تنها مربوط به مهریه است و شامل تنصیف اموال نمی‌شود. همچنین پذیرش صدا یا فیلم ضبط‌شده بسته به نظر قاضی رسیدگی‌کننده متفاوت است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۹ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
بابک خوانساری

بابک خوانساری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام
درود بر شما،مستثنیات دین در مورد مهریه جاری است نه شرط تنصیف.
در مورد اثبات رابطه نامشروع با صدای ضبط شده به نظرم امکان پذیر نیست اما نظرها بسیار متفاوت است. بنده این پرونده را داشتم و قاضی صدای ضبط کرده را برای اثبات رابطه نامشروع قبول کرد حال آنکه این دلیل به صورت غیر قانونی به دست آمده بود و قاضی نباید توجه می‌کرد اما قبول کرد و خانم را محکوم کرد.
بله اگر رابطه نامشروع را اثبات کنید شرط تنصیف اجرا نمی‌شود چون در شرط تنصیف طلاق نباید ناشی از تخلف زن از وظایف زناشویی باشد.

محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام در صورت اقدام برای طلاق از جانب زوج باید مهریه را پرداخت نماید و برای نصف دارایی اگر بی دلیل باشد پرداخت نماید اگر علت طلاق را ثابت نمایید نصف دارایی تعلق نمی گیرد

حامد خلیلی

حامد خلیلی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

با سلام
جهت سقوط شرط تنصیف دارایی در دعوی طلاق از ناحیه زوج، لازم است سوء معاشرت زوجه توام + با حسن عملکرد زوج به اثبات برسد؛ در غیراینصورت زوجه استحقاق اعمال این شرط را خواهد داشت. پیشنهاد می شود با یک وکیل جهت روشن شدن جزییات مشاوره بفرمایید. موفق باشید

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
در صورت وجود ادله و مدارک محکمه پسند می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع طرح شکایت کنید. چنانچه رابطه نامشروع اثبات گردد شرط تنصیف به هنگام طلاق اجرا نخواهد شد.

نمایش ۵ پاسخ دیگر وکلا
سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

باسلام در صورت امکان اثبات تحت عنوان رابطه نامشروع اقدام نمائید

سیده زهرا موسوی

سیده زهرا موسوی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۰ نظر)

باسلام

در صورت امکان اثبات تحت عنوان رابطه نامشروع اقدام نمایید،.

مهدی حیدری

مهدی حیدری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۸ نظر)

باسلام
می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

شایان باقری کلیدبری

شایان باقری کلیدبری

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲ نظر)

سلام
بدوا شکایت رابطه نامشروع را علیه آنها مطرح نمایید و پس از محکومیت می‌توانید به استناد سو رفتار زوجه از اجرای شرط تنصیف رهایی یابید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید