میخواستم بپرسم میتونم ادعایم رو ثابت کنم و پولم رو از این خانم پس بگیرم؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
با سلام ، بنده با یه دختر خانمی دوست بودم ایشون به من پیشنهاد کردن که پس انداز و حقوقت رو به حساب من بریز من هم برای ایشون واریز کردم و بعد از مدتی ایشون از من خواستن ک بخشی از پولی ک دستشون امانت بوده بعنوان قرض برداشته و گوشی خریدن
بنده در طول این مدت ۷۰ میلیون تومان برای این خانم واریز کردم ایشون هم در مواقعی ک پولم رو لازم داشتم ۴۰ میلیون واریز کردم و الان اختلاف حساب ما ۳۰ میلیون تومان می باشد
من دادخواست مطالبه وجه رو تنظیم و شکایت کردم ، میخواستم بپرسم میتونم ادعایم رو ثابت کنم و پولم رو از این خانم پس بگیرم و اینکه موارد مشابه بنده هم تونستن ادعاشون رو ثابت کنن و پولشون رو پس بگیرن؟
ممنون.
جمعبندی پاسخ وکلا
با ارائه فیشها و پرینت حسابهای واریزی میتوانید برای مطالبه وجه اقدام کنید و ادعای خود را به دادگاه ارائه دهید. با این حال ممکن است طرف مقابل ادعا کند واریزها بابت بدهی قبلی شما بوده است.
امکان پس گرفتن این مبلغ به مدارک واریز شما بستگی دارد، اما دفاعیات طرف مقابل هم در سرنوشت پرونده مؤثر است.