میتونم با استناد به حکم قطعی و شهادت نامه موجود از این دو نفر به عنوان شهادت کذب شکایت کنم؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام
من طی دعوایی که در دادگاه با همسرم در مورد ترک انفاق داشتم بازپرس پرونده با توجه به حکم قطعی الزام به تمکین برای بنده قرار منع تعقیب صادر کرد و با اعتراض به این قرار توسط همسرم در دادگاه کیفری ۲ همسر بنده ادعا کرد که توسط من از منزل اخراج شده و قاضی پرونده با ذکر این موضوع که همسرم باید این ادعارو ثابت کنه که توسط من اخراج شده دستور داد که همسرم باید شاهدی بیاره که هم دیده باشه هم شنیده باشه و پرونده رو برای رفع نقص و گواهی شاهد به دادسرا برگرده ،با این حال که همسر بنده همچین شاهدی نداشته دو نفر از همکارانشو برای شهادت به دادسرا برده و ایشان شهادت کذب دادن که شهادت نامه این دو نفر در پرونده موجود است و هم خودشان و هم بازپرس پرونده زیرشو امضا کردن.
در آخر اتهام بنده در خصو‌ص ترک انفاق در دادگاه رد شد و قاضی پرونده حکم منع تعقیب بنده را تایید و حکم قطعی صادر کرد،حالا با این تفاسیر من میتونم با استناد به حکم قطعی و شهادت نامه موجود از این دو نفر به عنوان شهادت کذب شکایت کنم و این در صورتی است که شهادت این دو نفر با دستور قاضی پرونده بوده و در مقابل مقام رسمی دادگستری صورت گرفته و توسط بازپرس هم صورتجلسه شده.
با تشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

امکان طرح شکایت کیفری علیه شاهدان به اتهام شهادت کذب وجود دارد.

این یک قاعده کلی است و موفقیت در این شکایت به دلایل و مدارک شما برای اثبات دروغ بودن شهادت بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان شکایت بابت شهادت کذب وجود دارد

با توجه به اینکه شهادت این افراد نزد مقام قضایی ثبت و صورتجلسه شده است، شما حق طرح شکایت کیفری تحت عنوان شهادت کذب را دارید. صدور قرار منع تعقیب قطعی به نفع شما مانع از این شکایت نیست و می‌توانید به استناد مستندات پرونده قبلی اقدام کنید. با این حال، در این پرونده جدید باید بتوانید کذب بودن اظهارات شهود را در دادگاه به اثبات برسانید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام امکان شکایت بابت شهادت کذب را داریذ

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
طرح شکایت امکان پذیر می باشد.

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
می توان در این خصوص اقدام کرد

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام
در این خصوص اقدام کنید....

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

باسلام می توانید در این خصوص اقدام کنید

مینا مشایخی کرهرودی

مینا مشایخی کرهرودی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۶ نظر)

طرح شکایت امکان پذیر می باشد..

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید