میتوانم کاری انجام دهم که ان ارگان نامه استعلام از حراست را برای قاضی بفرستد؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۷ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام بنده طی دادخواستی ، از طریق دیوان عدالت به گزینش یک ارگان دولتی اعتراض کردم و در دادخواستم خواسته بودم که قاضی دیوان عدالت اصل نامه استعلام حراست را از گزینش ان ارگان گرفته و مشاهده کند زیرا احتمال میدادم حراست مطلب نادرستی را به گزینش ان ارگان ارسال کرده است و میخواستم در صورت انجام کار خلاف قانون توسط حراست این موضوع را از مراجع ذیصلاح پیگیری کنم، اما ان ارگان طی لایحه ای گفته که پذیرش اینجا یکسری شرایط گزینشی و اختصاصی دارد که مشارالیه ان شرایط را ندارد و در خواست رد شکایت را داده و اصلا نامه استعلام حراست را برای قاضی نفرستاده اند و قاضی نیز بدلیل اینکه ان ارگان دفاع قابل استناد نداده حکم به ورود شکایت صادر کرده که طی ۲۰ روز قابل تجدیدنظر هست، اما الان بنده قانونا چه اقدامی میتوانم انجام دهم که ان ارگان نامه استعلام از حراست را برای قاضی بفرستد؟بنده طی اعتراضی میتوانم مطابق کدام ماده از مواد تشکیلات رسیدگی دیوان عدالت درخواست ارسال نامه حراست را برای قاضی بکنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اکثر وکلا معتقدند با توجه به اینکه شکایت شما در مرحله بدوی پذیرفته شده و حکم به ورود آن صادر گردیده، نیازی به دریافت نامه نیست و امکان الزام اداره به ارائه آن وجود ندارد. در مقابل، یک نظر بر این است که می‌توانید در لایحه به لزوم ارسال این استعلام توسط ارگان اشاره کنید.

روند بررسی پرونده شما تا حد زیادی به این بستگی دارد که آیا طرف مقابل تجدیدنظرخواهی می‌کند یا رای قطعی می‌شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم امکان یا نیاز به الزام اداره برای ارائه مدرک

با توجه به اینکه دیوان عدالت اداری شکایت شما را پذیرفته و حکم به نفع شما صادر کرده است، اکثر وکلا معتقدند نیازی به ارائه استعلام حراست نیست و نمی‌توان اداره را ملزم به ارائه آن کرد. همچنین عدم ارسال این نامه توسط اداره می‌تواند قرینه‌ای به نفع شما و تخلف اداری محسوب شود. با این حال، اگر قصد تاکید بر این موضوع را دارید، طبق نظر اقلیت می‌توانید در لوایح بعدی خود صراحتا به الزام قانونی ارگان برای ارسال مدارک به مرجع قضایی اشاره نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۷ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
علیرضا زرینه پور

علیرضا زرینه پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱ نظر)

باسلام
نیاز نیست باعدم ارسال نامه به دیوان اولا تخلف اداری شده وهم از قرائن مثبته است وبه احتمال قوی ر ای به نفع شما قطعی خواهد شد

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

با توجه به پذیرش شکایت شما امکان الزام اداره به ارائه مدرک مورد اشاره وجود ندارد .

مرصاد پوراعتضاد

مرصاد پوراعتضاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶(۲۳۸ نظر)

با توجه به قبول شکایت شما امکان الزام اداره به ارائه مدرک مورد اشاره نمی باشد.

علی اصغر نادری

علی اصغر نادری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۱۴ نظر)

با سلام
با توجه به اینکه این استعلام در اختیار حراست است قانونا باید از ارگان مربوطه برای مقام قضایی ارسال شود در لایحه خود به صراحت به این نکته اشاره کنید

نمایش ۳ پاسخ دیگر وکلا
سید رسول قاضی

سید رسول قاضی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۰۲ نظر)

با درود الزامی به ارائه مدرک وجود ندارد

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام وقت بخیر
نیاز به ارائه مدارک نمیباشد.

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

امکان الزام اداره به ارائه مدرک مورد اشاره میسر نیست...

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید