می‌توانم برای صلح عمری اموال پدرم وکالت بگیرم؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

با سلام و احترام. آیا می‌توانم از پدرم وکالت بگیرم تا صلح‌نامه عمری تمام اموال ایشان را تنظیم کنم و کارهای مربوط را خودم انجام بدهم؟ پدرم توان حرکت ندارد و بیماری صعب‌العلاج دارد. قصد دارم اموال به نام مادرم صلح شود تا از مشکلات احتمالی ناشی از مطالبه مهریه عروس‌ها و اختلافات خانوادگی جلوگیری شود. برادران و خواهران نیز موافق هستند و برای شهود هم امکان حضور در دفترخانه وجود دارد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

دربارهٔ امکان اخذ وکالت برای صلح عمری اموال پدر اختلاف‌نظر وجود دارد؛ برخی وکلا این کار را مشروط به سلامت عقلانی پدر ممکن می‌دانند، اما گروهی دیگر معتقدند صلح بلاعوض اموال موکل بر خلاف مصلحت اوست و بهتر است انتقال مستقیماً توسط خود ایشان انجام شود.

این یک قاعده کلی است و امکان انجام این کار در وضعیت شما، به بررسی دقیق شروط وکالت‌نامه و رعایت مصلحت پدر بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان وکالت برای صلح عمری اموال پدر

گرفتن وکالت برای انجام صلح عمری تنها در صورتی امکان‌پذیر است که پدر دارای سلامت عقلانی و هوشیاری کامل باشد. با این حال، برخی وکلا معتقدند صلح بلاعوض اموال از طرف موکل بر خلاف مصلحت او به شمار می‌رود و ممکن است از نظر حقوقی با ایراد مواجه شود. به همین دلیل پیشنهاد شده است که در صورت امکان، انتقال اموال و امضای اسناد توسط خود پدر به نفع مادر انجام گیرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
لیلا تاجیک

لیلا تاجیک

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۴۷ نظر)

سلام ، درصورت صحت سلامت عقلانی با اخذ وکالت میتوانید.

محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام با اخذ وکالت کاری می توانید این کار را انجام دهید

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
صلح بلاعوض اموال موکل برخلاف مصلحت وی می باشد. بهتر است ایشان خود اموال را به مادرتان منتقل نماید.

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
خلاف مصلحت موکل به نظر می رسد

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

وقت بخیر ...خلاف مصلحت موکل به نظر می رسد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید