می خواهم بعد از من به فرزاندم ارث نرسد و خانمم همه چیز را به ارث ببرد چه کنم؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

باسلام و احترام
میخاهم تمام مال و اموال منقول و غیر منقول اعم از خودرو و خانه و ... بعد از فوتم همگی به خانمم ارث برسد و سپس بعد از فوت ایشان فرزندانم ارث ببرند و مطمئن شوم تا هردوی ما فوت نکردیم هیچ چیزی به فرزندانمان نرسد.
با توجه به اینکه خانه و خودرو، عوارض شهرداری طولانی مدت است که پرداخت نکردم و انتقال مالکیت ویا صلح نامه رسمی هزینه زیادی برایم دارد و صلح نامه دستی هم خیالم را راحت نمی کند و میخواهم همه چیز محضری باشد، چه روش دیگری پیشنهاد می دهید؟؟ مثلا یک چک یا سفته ۲۰ میلیاردی به همسرم بدم که بعد از فوتم همه اموال را به نفع خود توقیف کند؟ یا وکالت بعد از فوت؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

وکالت پس از فوت اعتبار ندارد و با وصیت نیز تنها تا یک‌سوم اموال به همسر می‌رسد؛ راهکار قانونی برای انتقال کل اموال، صلح عمری یا انتقال رسمی در زمان حیات است.

این یک قاعده کلی است، اما نوع اموال و توانایی شما در پرداخت هزینه‌های انتقال رسمی می‌تواند مسیر اقدام را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

انتقال کل اموال به همسر با صلح عمری

وکالت دادن برای پس از فوت باطل است و اثر قانونی ندارد. از طریق وصیت نیز تنها می‌توانید تا یک‌سوم دارایی خود را به نفع همسرتان وصیت کنید و مابقی طبق قانون ارث تقسیم می‌شود. بنابراین اگر می‌خواهید تمام اموال بعد از فوت به همسرتان برسد، باید در زمان حیات خود از طریق انتقال رسمی یا انعقاد صلح عمری به نام ایشان اقدام نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
برایا ینن کار قبل از فوت اید اقدم به نقل و انتقال اموال ازطریق انعقاد صلح عمری نمایید

محسن جان نثاری

محسن جان نثاری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۵ نظر)

وکالت بعد از فوت اثر قانونی ندارد.

فائزه نقاش

فائزه نقاش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۸۲ نظر)

باسلام
در زمان حیات خود اقدام به انتقال رسمی اموال به همسرتان نمایید

فائزه احمدی

فائزه احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۵۶۴ نظر)

باسلام به همسرتان صلح عمری نمایید

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
رضا کریمی آبگرمانی

رضا کریمی آبگرمانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۶ نظر)

تا یک سوم دارایی خود را نیز می توانید وصیت کنید. شایسته است هرگاه از فرزندان خود رنجیده اید ، با متانت رفتار کنید حتی اگر عوارض شهرداری و .... و عدم تمکن شما جهت انتقال تمامی اموال ، باعث اعدم نتقال کل اموال شده، مطابق شرع یک سوم دارایی خودرا که وصیت تملیکی به همسرتان کنید و مابقی را بگذارید.

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

وقت بخیر
به همسرتان صلح عمری نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید