می تونم اجرت المثل این مدت رو بگیرم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

با سلام
من نزدیک یک سال که از شریکم جدا شدم و طبق قراردادی که داریم قرار بود نصف اموال رو به من بده که تا کنون اینکارو نکرده و داره از دستگاه ها و کارگاه استفاده می کنه می خواستم ببینم می تونم اجرت المثل این مدت رو بگیرم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

شما حق دارید بابت مدت زمانی که شریکتان از سهم شما از اموال و کارگاه استفاده کرده است، اجرت‌المثل ایام تصرف را مطالبه کنید.

مطالبه این حق به طور کلی امکان‌پذیر است، اما اثبات استفاده بدون اجازه و شرایط توافق اولیه شما مسیر پرونده را تعیین می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف شریک

هر فردی که از مال دیگری استفاده کند، در صورتی که دلیلی بر مجانی بودن آن وجود نداشته باشد باید اجرت‌المثل پرداخت کند. شما می‌توانید نسبت به سهم خودتان از کارگاه و دستگاه‌ها که در تصرف شریک سابق بوده از دادگاه مطالبه اجرت‌المثل نمایید. اثبات تصرف و استفاده از این اموال می‌تواند از طریق شهادت شهود و سایر مدارک در دادگاه انجام شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهدی مقدس

مهدی مقدس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
به طور کلی هر کس از مال دیگری استفاده کند چنان چه دلیلی بر مجانی بودن استفاده ارائه نشود مالک می تواند اجرت المثل زمان استفاده را از استفاده کننده مطالبه کنند و شما نیز از همین حق برخوردار هستید.

رضا خانجانی

رضا خانجانی

کارشناس حقوقی

سلام بله شما میتوانید نسبت به سهم خود که در این مدت در تصرف شخص مورده نظر بوده و از آن استفاده کرده از دادگاه درخواست اجرت المثل کنید

فاطمه زارع

فاطمه زارع

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۳ نظر)

بله با شهادت شهود واثبات این امر میتوانید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید