می توان از طریق خود وزارت علوم پیگیر شد یا امکان بازبینی وجود دارد؟

پرسیده شده ۴ سال پیش۸ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام و احترام
من در استخدامی دانشگاه ها قبول شدم و مدارکم را پس طبق تاریخ اعلام شده ارائه دادم. اما در مدت انتظار برای مصاحبه تماسی با من گرفته نشده و خودم پیگیر شدم. گفته شد که عنوان مدرک با گرایش استخدامی فرق دارد. اما طبق مصوبه وزارت علوم و گرایش های اصلاح شده توسط وزارت علوم گرایش مدرک من به نام دیگری تغییر ولی در همان گروه قرار دارد. آنچه مهم است اینکه مدرک من ارشد است و حال آنکه در مقطع دکتری گروه تغییر کرده و نه ارشد. و برای ارشد طبق سایت خود وزارت علوم گروه درسی من ثابت است. این یک اشتباه مقطعی است که توسط منابع انسانی رخ داده و فردی را جایگزین من کردند در مصاحبه. الان باید چه کرد؟ می توان از طریق خود وزارت علوم پیگیر شد یا دیوان عدالت (طول می کشد). امکان بازبینی وجود دارد؟ تمام مدارک و مصوبات خود وزارت هست ولی محل استخدام نمی پذیرد و می گوید جایگزین شده!! واقعا ظلم بزرگیه!

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

تمام وکلا متفق‌القول اعلام کرده‌اند که برای پیگیری و حل این مشکل باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید.

طرح شکایت در دیوان عدالت اداری مسیر قانونی این موضوع است، اما ثبت صحیح دادخواست به مستندات و مدارک اداری شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم طرح شکایت در دیوان عدالت اداری

با توجه به عدم پذیرش مدارک توسط دانشگاه و جایگزینی فرد دیگر، راهکار قانونی پیگیری این موضوع شکایت در دیوان عدالت اداری است. تمام وکلا اعلام کرده‌اند که رسیدگی به این اعتراض باید از طریق این مرجع انجام شود. بنابراین برای احقاق حق خود و بررسی اشتباه رخ‌داده باید اقدامات لازم را در دیوان عدالت اداری ثبت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

موضوع مورد اشاره باید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری شود .

علیرضا زرینه پور

علیرضا زرینه پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱ نظر)

باسلام
از طریق دیوان عدالت اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

سید رسول قاضی

سید رسول قاضی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۰۲ نظر)

با درود از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا
مرصاد پوراعتضاد

مرصاد پوراعتضاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶(۲۳۸ نظر)

موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام وقت بخیر
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

حسین حاجی زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸۵ نظر)

درود می بایست از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری شود .

علی اصغر نادری

علی اصغر نادری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۱۴ نظر)

با سلام
از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید