ممکنه چون اسم من داخل متن جدید که برای همه رفته و داخل ثنا برای من این مورد نیومده ایشون بخوان جدا با من طرح دعوی کنن؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۱۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام ملکی هست که بما ارث رسیده دوتا دایی دارم دوتا خاله و مادرم فوت شده و ما سه تا دختر هستیم . یکی از دایی‌ها رفتن دادگاه و درخواست تقسیم ماترک کردن . همه بهشون اطلاع دادن راضی هستن و من گفتم اصلا نمیام . برامون ابلاغ روز دادگاه اومد ۲۳ مهر اما امروز رفتن و طرح دعوا رو استرداد زدن و فقط ابلاغ برای همه افراد اومده اسم من داخل این متن جدید نیست . به ماده ۱۰۷ قانون مدنی اشاره شده و طرح دعوی رو پس گرفتن . حالا سوال من از شما عزیزان و وکلای محترم این هست ممکنه چون اسم من داخل متن جدید که برای همه رفته و داخل ثنا برای من این مورد نیومده ایشون بخوان جدا با من طرح دعوی کنن؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

دعوای تقسیم ماترک قانوناً باید به طرفیت تمام وراث مطرح شود و امکان طرح دعوای جداگانه فقط علیه یک نفر وجود ندارد. اگر نام یکی از وراث در دادخواست نباشد، دادگاه دعوا را رد می‌کند و احتمالاً استرداد دعوا نیز به همین دلیل بوده تا مجدداً با نام همه ورثه ثبت شود.

این یک قاعده کلی برای تقسیم ارث است، اما اطلاع از دلیل دقیق رد یا استرداد دعوا به محتوای پرونده و دادخواست جدید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

الزام به طرح دعوای تقسیم ارث علیه تمام وراث

طرح دعوای تقسیم ماترک به صورت جداگانه و تنها علیه یک نفر از ورثه ممکن نیست و این دادخواست الزاماً باید به طرفیت تمامی ورثه ثبت شود. در صورتی که حتی نام یکی از وراث در دادخواست نیامده باشد، دادگاه پس از بررسی گواهی حصر وراثت دعوا را رد خواهد کرد. به همین دلیل ممکن است خواهان برای اصلاح دادخواست و درج نام همه وراث، دعوای قبلی را مسترد کرده باشد. برای اطمینان از روند کار، پیگیری وضعیت پرونده از طریق سامانه یا دفاتر خدمات قضایی توصیه می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام طرح دعوی تقسیم ترکه باید به طرفیت تمامی وراث باشد و احتمالا اصلا به همین دلیل که نام شما در دادخواست قید نشده ایشان دادخواست را مسترد نموده تا دادخواست صحیحی مطرح نماید

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

دعوی تقسیم ماترک باید به طرفیت تمام وراث صورت بگیرد بهتر است با مراجعه حضوری موضوع را پیگیری کنید .

امین ولی زاده

امین ولی زاده

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۳۱ نظر)

با درود ، در دعاوی ماترک موروثی خواهان باید بطرفیت کلیه وراث قانونی متوفی طرح دعوی نمایند، اگر صرفا بطرفیت احدی از وراث تقاضای تقسیم ماترک نمایند دعوی مذکور رد خواهد شد.
بهتر است موضوع را از روند پرونده از دفتر خدمات قضایی پیگیری نمایید

فائزه احمدی

فائزه احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۵۶۴ نظر)

باسلام واحترام خیر دعوی تقسیم ماترک میبایست به طرفیت تمام وراث صورت گیرد بهتراست موضوع را پیگیری نمایید

نمایش ۷ پاسخ دیگر وکلا
آدینه حبیب پور

آدینه حبیب پور

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۴ نظر)

باسلام
با توجه به اینکه موضوع تقسیم ماترک هست.واگر حتی یک نفر از وراث از لیست طرفین دعوا جامانده باشند(یعنی همگی باید داخل در دعوا باشند یا خواهان ویا خوانده)طرح کننده دعواناچار می بایست دعوا را پس گرفته واز نو طرح نماید.

میثم احمدی

میثم احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۵٫۰(۶٬۲۳۵ نظر)

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که دعوی تقسیم ترکه به طرفیت تمام ورثه بایستی مطرح شود، لذا توصیه می‌شود مساله را حضورا پیگیری نمایید.

محمدعلی رضائی برزانی

محمدعلی رضائی برزانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۱٬۵۶۸ نظر)

در متن دادخواست جدید اگر اسم شما نباشد دعوای مطروحه بعد از ملاحظه ی گواهی حصر وراثت توسط دادگاه رد میشود، روی این مطلب مطمئن بشید

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
نیازمند این است که به طرفیت تمام وراث باشد

مینا امیری ثانی

مینا امیری ثانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۵۴ نظر)

با درود
دعوی تقسیم ماترک باید به طرفیت تمام وراث صورت بگیرد

زهرا حبیبی نیا

زهرا حبیبی نیا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲۰ نظر)

سلام طرح دعوای تقسیم ماترک باید به طرفیت تمام وراث باشد و در صورتی که اسم شما در دادخواست نیامده باشد رد می شود.

مرتضی حاتمی فر

مرتضی حاتمی فر

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۰ نظر)

درود به طرفیت تمام وراث باشد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید