مقداری سهام دارم، آیا در اعسار تاثیر دارد که تقسیط نکنند و از سهام من به طرف مقابل دیه بدهند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام
من یه دعوا داشتم که منجر به شکستن بینی طرف مقابل شد و طرف مقابل با اوردن شاهد میگوید که من فحش و ناسزا و توهین و تهدید کرده ام جرم اینها چیست؟و دیه شکستن بینی چقد است؟
واینکه من مقداری سهام دارم ایا اینها در اعسار تاثیر دارد که تقسیط نکنند و از سهام من به طرف مقابل دیه بدهند؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت اثبات شکستگی بینی محکوم به پرداخت دیه می‌شوید و اتهامات توهین و تهدید نیز مجازات شلاق، حبس یا جزای نقدی دارند. امکان توقیف سهام برای پرداخت دیه و رد اعسار، به محل نگهداری سهام و قابلیت استعلام آن بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

تاثیر سهام بر تقسیط و پرداخت دیه

ایراد جرح و شکستن بینی علاوه بر احتمال حبس، مستلزم پرداخت دیه است. همچنین عناوین توهین و تهدید می‌توانند مجازات‌هایی مانند جزای نقدی، شلاق تا ۷۴ ضربه یا حبس در پی داشته باشند. درباره اعسار و تقسیط دیه، بستگی دارد سهام شما در کجا قرار داشته باشد تا مشخص شود مورد استعلام و شناسایی قرار می‌گیرد یا خیر. جلب رضایت شاکی می‌تواند در تمام این اتهامات به تخفیف یا تعلیق مجازات کمک کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
در ارتباط با بینی ،محکوم به پرداخت دیه میباشید.
مجازات تهدید جزای نقدی یا تا دو سال حبس می باشد.
مجازات توهین تا ۷۴ ضربه شلاق یا جزای نقدی است.
در ارتباط با اینکه سهام شما در کجا قرار دارد نکته ای را مطرح ننموده اید تا بتوان گفت مورد استعلام قرار میگرد یا خیر.
مناسب تر است که اقدام به اخذ رضایت شاکی نمایید.

حسین ملکی فرد

حسین ملکی فرد

کارشناس حقوقی

.ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی
هر کس عمدا به دیگری جرح یا ضربی وارد آورد که موجب نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهی به مرض دایمی‌یا فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل مجنی‌علیه گردد در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد چنانچه اقدام وی موجب اخلال در نظم‌و صیانت و امنیت جامعه یا بیم تجری مرتکب یا دیگران گردد به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت درخواست مجنی‌علیه مرتکب‌به پرداخت دیه نیز محکوم میشود.
تبصره - در صورتی که جرح وارده منتهی به ضایعات فوق نشود و آلت جرح اسلحه یا چاقو و امثال آن باشد مرتکب به سه ماه تا یک سال حبس ‌محکوم خواهد شد.
.ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی
توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.
.ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی
هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید،‌اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو‌ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.
در نتیجه با اتهامات متعدد رو برو هستید که می تواند منجر به اشد مجازات شما شود. فلذا سعی کنید رضایت شاکی را کسب کنید.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
جرم تهدید موجب جزای نقدی یا تا دو سال حبس می باشد
جرم توهین نیز موجب تا ۷۴ ضربه شلاق یا جزای نقدی است
و ضرب و جزخ نیز حسب مورد حبس و پرداخت دیه
اما اصولا در خصوص تو اتهام تهدید و توهین مرتکب به جزای نقدی محکوم می شود
در هر صورت با جلب رضایت شاکی می توانید مشمول تخفیف، تعویق صدور حکم یا تعلیق اجرا مجازات شوید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید