مقدار افت قیمت بین ده تا بیست میلیون برآوردشده من چقدر تو خواسته م بزنم؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

درود یه ماشین از فرعی با سرعت اومد زد به ماشین من پرت شد خورد به یه ماشین دیگه. پلیس طرفو مقصر اعلام کرد و بیمه قراره خسارتهای ماشینمو بده اما افت قیمتشو میگن بیمه نمیده و باید برم شورای حل اختلاف شکایت کنم با پروسه ش آشنا نیستم بخصوص با توجه باینکه راننده مقصر، مالک خودرو نبوده باید از مالک شکایت کنم یا راننده؟ مقدار افت قیمت بین ده تا بیست میلیون برآوردشده من چقدر تو خواسته م بزنم؟ هزینه رسیدگیش حدودی چقدر میشه . چقدر طول میکشه تا زمانیکه بتونم ماشینمو ببرم تعمیرگاه درست کنم چون درش الان خوب بسته نمیشه دراثر همین تصادف، و باید زودتر درست بشه. آیا کلا ارزش دوندگیها و زحمت ایناشو داره این کار؟
ممنون میشم کامل پاسخ داده بشه، نه تلگرامی.
سپاس

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای دریافت افت قیمت می‌توانید علیه راننده و مالک خودرو در شورای حل اختلاف طرح دعوا کنید. مبلغ خواسته را دقیقاً معادل خسارت برآوردشده بنویسید که هزینه دادرسی آن تا ۲۰ میلیون تومان معادل ۲/۵ درصد است و فرایند آن حدود یک ماه زمان می‌برد.

این برآورد کلی است و هزینه یا زمان رسیدگی ممکن است با توجه به سقف نهایی مبلغ کارشناسی در پرونده شما تغییر کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه و هزینه مطالبه افت قیمت خودرو

شما باید شکایت و دادخواست خود را هم‌زمان علیه راننده مقصر و مالک خودرو مطرح نمایید. مبلغ خواسته در دادخواست باید دقیقاً به اندازه خسارتی باشد که وارد شده است. هزینه رسیدگی تا مبلغ ۲۰ میلیون تومان معادل ۲/۵ درصد خواسته است و در صورت بیشتر شدن مبلغ به ۳/۵ درصد افزایش می‌یابد. مدت زمان پیش‌بینی‌شده برای این روند حدود یک ماه خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمدرضا صادقی

محمدرضا صادقی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱۰ نظر)

سلام
از هر دو باید شکایت کنید.
هر مبلغی خسارت دیدین همان را بنویسید.
هزینه تا ۲۰ میلیون تومان ۲/۵ درصد خواسته
بیشتر شد ۳/۵ درصد خواسته
حدود یک ماه در نظر بگیرید.

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود میتوانید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود

حسین حاجی زاده

حسین حاجی زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸۵ نظر)

درود طرح دعوا نمائید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد.

ابوالفضل جهان بخش

ابوالفضل جهان بخش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱٬۲۴۹ نظر)

بادرودوسلام اقامه دعوی نمایید.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

میتوانید طرح دعوا نمائید ...

مهسا خاکپور

مهسا خاکپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۷۸ نظر)

سلام
طرح دعوی نمایید
نتیجه قابل پیشبینی نیست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید