مفهوم ابلاغیه ذکر شده چیست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

نسبت به دعاوی مطروحه به طرفیت -------------------- و------------------------- مبنی بر الزام به تنظیم سند خودرو و مطالبه خسارات دادرسی طی شماره -------------------------------------مورخ ۱۳۹۹/۰۵/۰۷ حکم اعلامی صادر شد.معنی این متن چیه

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

این متن نشان می‌دهد که دادگاه درباره پرونده الزام به تنظیم سند خودرو و خسارت دادرسی رای صادر کرده است، اما جزییات و نتیجه آن در این پیامک مشخص نیست و باید منتظر بارگذاری متن کامل رای در سامانه ثنا باشید.

این پیام فقط اعلام تصمیم‌گیری قاضی است و اینکه حکم به نفع شما صادر شده یا خیر، تنها پس از مشاهده متن دادنامه معلوم می‌شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

صدور رای دادگاه در خصوص سند خودرو

عبارت حکم اعلامی صادر شد به این معناست که قاضی پرونده رسیدگی را به پایان رسانده و نظر نهایی خود را درباره دعوای الزام به تنظیم سند خودرو و خسارت دادرسی تعیین کرده است. با این حال مفاد و نتیجه حکم در این ابلاغیه نوشته نشده و نمی‌توان مثبت یا منفی بودن آن را پیش‌بینی کرد. برای اطلاع دقیق از جزئیات و نتیجه پرونده باید منتظر ارسال پیامک دادنامه و بارگذاری فایل کامل رای در سامانه ثنا بمانید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
عبدالحسین شیخ زاده

عبدالحسین شیخ زاده

کارشناس حقوقی

با سلام
حکم اعلامی صادر شده به معنای صدور رای دادگاه و نتیجه طرح دعوای مطروح در شعبه رسیدگی کننده است. به عبارتی دیگر قاضی رسیدگی کننده در خصوص خواسته خواهان مبنی بر الزام به تنظیم سند خودرو و مطالبه خسارت دادرسی نظر و رای خود را اعلام نموده است. بنابراین تا بارگذاری رای در سامانه ثنا بایستی شما صبر کنید تا از کم و کیف رای باخبر شوید.

محمد جادری

محمد جادری

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۱ نظر)

حکم صادره در مورد مبایعه نامه فروش خودرو و الزام به پرداخت هزینه دادرسی و تنظیم سند خودرو.

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

متاسفانه موضوع حکم در متن ثنا تایپ نشده و از این رو نمیتوان پیش بینی نمود . باید صبر کنید تا پیامک ابلاغ دادنامه برای شما ارسال گردد .

شهریار انالویی

شهریار انالویی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۰ نظر)

سلام
حکم صادره در مورد فروش خودرو و الزام به تنظیم سند خودرو و
هزینه دادرسی میباشد .

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
در این خصوص رای صادر شده است

ویدا سماوات

ویدا سماوات

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷۵ نظر)

وقت بخیر؛:"'
حکم صادره در مورد فروش خودرو و الزام به تنظیم سند خودرو و
هزینه دادرسی میباشدــ

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید