مطالبه محموله تحویل شده بدون دریافت رسید تحویل

پرسیده شده ۲ سال پیش۷ پاسخ ثبت شده

سلام، چند فرش دست بافت تمام ابریشم به من داده شد تا به شهر دیگری ببرم و من امضا دادم بابت قرارداد حمل و نقل. من فرش‌هارو تحویل دادم ولی رسیدی نگرفتم ولی در قرارداد عینا این جمله نوشته شده (راننده موظف است پس از تحویل محموله به مقصد از گیرنده رسید با امضا دریافت نماید، در صورت عدم اخذ رسید هرگونه ادعا مبنی بر تحویل کالا به گیرنده با دلایل مانند امارات و شهادت برای اثبات تحویل محموله از راننده پذیرفته نخواهد شد). الان با اون قرارداد دادخواست مطالبه محموله رو دادند، من چیکار باید بکنم به نظرتون؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

بار اثبات تحویل محموله بر عهده شماست و در صورت عدم اثبات محکوم می‌شوید؛ برای این کار یا باید از گیرنده رسید بگیرید یا با شهادت شهود و سایر دلایل تحویل را ثابت کنید، هرچند بر سر اعتبار شرط قراردادی اختلاف نظر وجود دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اثبات تحویل کالا و چالش شرط قرارداد

مسئولیت اثبات تحویل بار به گیرنده تماماً بر عهده شماست و اگر نتوانید آن را اثبات کنید محکوم خواهید شد. یک راهکار این است که مجدداً به گیرنده مراجعه کرده و از او رسید کتبی دریافت کنید. درباره اثبات با شهادت شهود و سایر ادله میان وکلا اختلاف است؛ برخی معتقدند باید با شاهد و دلایل دیگر تحویل را نزد قاضی ثابت کنید و این شرط مانع شما در دادگاه نمی‌شود، در حالی که طبق نظر دیگر، متن قرارداد راه اثبات با شهادت را بسته است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۷ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
نسرین عصیانی

نسرین عصیانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۷۶ نظر)

این شرط نمی‌تواند مورد قبول دادگاه باشد اگر چه شما موظف بودید رسید بگیرید و این امد باعث می‌شود مدعی شود و با سایر ادله بتوانید آن را ثابت کنید

مهشید پیروی

مهشید پیروی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵(۶ نظر)

باسلام؛
با توجه به متن قرارداد، تنها راه حل آن است که مجددا به شخص گیرنده مراجعه نمایید و از ایشان رسید دریافت نمایید.

محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام تحویل را باید از طریق شهادت شاهد و با دلایل دیگر ثابت نمایبد

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام

شما نزد قاضی باید مراتب تحویل کالا را قالت کنید والا محکوم خواهید بود

نمایش ۳ پاسخ دیگر وکلا
حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
بایستی تحویل کالا به گیرنده را اثبات نمایید وگرنه محکوم خواهید شد.

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
بار اثبات تحویل بر عهده شماست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید