مستاجر مسکونی بوده ام و تا شهریور 93قرارداد دارم اما آذر 92واحد را تحویل داده ام و موجر مبلغ رهن را نمی دهد-حالا چه کنم؟

پرسیده شده ۱۲ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

مستاجر مسکونی بوده ام و تا شهریور 93قرارداد دارم اما آذر 92واحد را تحویل داده ام و موجر مبلغ رهن را نمی دهد-حالا چه کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای پس گرفتن ودیعه می‌توانید ابتدا اظهارنامه رسمی ارسال کنید و در صورت عدم پرداخت، دادخواست مطالبه وجه رهن را با استناد به قرارداد و مدارک تحویل و تخلیه زودهنگام در شورای حل اختلاف ثبت کنید.

این مسیر کلی پیگیری است، اما نحوه اقدام و مرجع رسیدگی به میزان مبلغ رهن و وجود مدرک رسمی تحویل کلید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه مطالبه رهن در تخلیه پیش از موعد

در صورتی که ملک را پیش از پایان قرارداد تحویل داده‌اید و موجر ودیعه را برنمی‌گرداند، ابتدا یک اظهارنامه رسمی برای او ارسال کنید. چنانچه موجر باز هم مبلغ را پرداخت نکرد، با در دست داشتن قرارداد اجاره و مدارک تحویل ملک به مرجع قضایی مراجعه کنید. با توجه به مبلغ ودیعه، دادخواست مطالبه وجه را در شورای حل اختلاف یا دادگاه ثبت نمایید تا موضوع از طریق قانونی پیگیری شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهدی حمیدی

مهدی حمیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۷ نظر)

اظهارنامه رسمی برای مطالبه رهن بفرستید و اگر نداد، با مدارک تحویل ملک دادخواست مطالبه مبلغ رهن را در شورای حل اختلاف یا دادگاه ثبت کنید.

ار

افشین رضایی

کارشناس حقوقی

با سلام

شنا باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه خود را با توجه به قرارداد اجاره و نیز تخلیه قبل از موعد تنظیم فرمایید

موفق باشید

محمد مهدی رضیان

محمد مهدی رضیان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۵۴ نظر)

دادخواست مطالبه وجه خود را با توجه به قرارداد اجاره و نیز تخلیه قبل از موعد تقدیم نمایید

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

دادخواست مطالبه وجه الودیعه بدهید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید