مزاحم تلفنی برای زن شوهردار با سیم کارت غیر قابلیت پیگیری دارد؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام من چند وقت پیش با یک خانم متاهل ارتباط داشتم و گاه بیگاه این ارتباط قط میشد ودوباره برقرار میشد مثلا یک ماه اصلا بهم پیام ندادیم ولی باز دادیم تا چند روز قبل ک باز پیام دادیم و ایشون هم ب من پیامک دادن و زنگ زدن...دیشب من پیام دادم و زنگ زدم شوهرش فهمید وامروز ازم ب عنوان مزاحمت پیامکی شکایت کرده و نامه کلانتری رو بهم ارسال کرده اولا این خط برای من نیطت و اصلا نمیدونم برای چه شخصیه اولا ایا چون از خط خانمش ب من زنگ زده شده من ب عنوان مزاحم شناخته میشم؟دوما خطکه برای من نیست چه مشکلی برای من به وجود میاد سوما زمان رسیدگی ب این پیام ها چه قدره؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت شکایت، هم شما به عنوان استفاده‌کننده و هم صاحب اصلی سیم‌کارت به دادسرا احضار خواهید شد.

این روند احضار قطعی است، اما اینکه اتهام مزاحمت نهایتاً ثابت شود یا نه، به محتوای پیام‌ها و دوطرفه بودن تماس‌ها بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

احضار شما و مالک سیم‌کارت به دادسرا

با توجه به شکایت مطرح‌شده، دادسرا شما و فردی را که سیم‌کارت به نام او ثبت شده احضار خواهد کرد. غیرواقعی یا به نام دیگری بودن سیم‌کارت مانع از احضار شما نخواهد شد. در جریان رسیدگی، ادعای مزاحمت با توجه به روند پیام‌ها بررسی می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

مخاطب محترم عنایت داشته باشید شما و صاحب خط را به دادسرا احضار می کنند.

موید و پیروز باشید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

.شما و صاحب خط را به دادسرا احضار می کنند.

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام.....شما و صاحب خط را به دادسرا احضار می کنند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید