مدیر عامل از من بابت به جرم سرقت شکایت کرده است، تکلیف چیست؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

در پی دریافت ارز نیمایی توسط مدیر عامل با ثبت شرکت صوری در آلمان و صدور پیش فاکتور با حجم و تعداد چند برابر قیمت خرید واقعی با همان شرکت صوری و سودی بالغ بر دو میلیارد در اوج گرانی و قعطی ارز که تمام مراحل از ثبت سفارش تا تایید دریافت ارز نیمایی توسط اینجانب که مدیر بازرگانی شرکت بودم انجام گرفته بود پس از چند ماه متوجه صوری بودن شرکت آلمانی و تخلفات مربوطه توسط همکارم شدم و و چون همیشه من به عنوان نماینده شرکت به وزارت صنعت و بانک مرکزی معرفی شده بودم به همراه همکارم به اتاق مدیر عامل رفتیم و من گفتم تمام کسانی که به نا حق ارز دریافت کرده اند را مجازات میکنند و من میخواهم بروم و قضیه را لو بدهم ابتدا منکر شد سپس یک برگه چک با مبلغ ۸۰ میلیون تومان که در وجه فروشگاهی صادر شده بود و پشت آن را فروشگاه مهر کرده بود و خرید کنسل شده بود در حضور همکارم به من داد و من میدانستم که چک های شرکت قابل نقد شدن به علت اینکه دسترسی بانک به حساب پشتیبان طی نامه ای به بانک مقدور میباشد و هر چک شرکت که به بانک میبرند اول با مدیر عامل تماس میگیرند و قابل نقد شدن نیست با مشورت همکارم چک رو دریافت کردم و پس از یک سال از این موضوع از شرکت اخراج شدم و پس از چند بار تهدید و تهمت توسط مدیر عامل به جهت ترساندن مدیر عامل و اینکه بی خیال من بشه چک را به همکار قدیمی در شهر دیگری دادم تا به دوستش بدهد بدون پشت نویسی فقط چک را به متصدی جهت وصول بدهد تا با مدیر عامل تماس بگیرند تا بفهمد که من از تهمتها ناراحت شدم و پس از آن به همکارم گفتم که در صورت تماس مدیر عامل با دریافت معرفی نامه از شرکت چک را به ایشان تحویل دهد و تحویل دادند حالا مدیر عامل از من بابت چکی که حتی سرقتی یا مفقودی در مدت بیش از یک اعلام نشده بود به جرم سرقت تعزیری شکایت کرده است و به بازپرسی ارجاع و مقید به نظارت به سه ماه دیگه شده است.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

صرف ادعای شاکی برای وقوع سرقت کافی نیست و ارکان تشکیل‌دهنده جرم سرقت باید در دادسرا به اثبات برسد. شما باید در سامانه ثنا ثبت‌نام کرده و در صورت احضار، دفاعیات خود را به بازپرسی ارائه دهید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم اثبات ارکان سرقت تعزیری در بازپرسی

جرم سرقت تعزیری دارای ارکان قانونی مشخصی است و تنها با ادعای مدیرعامل ثابت نمی‌شود. شاکی موظف است ربایش مال توسط شما را در مرجع قضایی به اثبات برساند. حتماً در سامانه ثنا ثبت‌نام کنید تا از ابلاغیه‌ها مطلع شوید و پس از احضار، با حضور در شعبه رسیدگی‌کننده مراتب دفاع خود را بیان نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مرتضی جمالوند

مرتضی جمالوند

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

علیرغم طولانی بودن سوال حضرت عالی به صورت اجمالی مستحضر باشید که ارکان تشکیل دهنده جرم سرقت تعزیری در قانون تعریف داشته و در صورت حصول شرایط امکان طرح شکایت علیه شما وجود دارد.

در سامانه ثنا ثبت نام نموده تا در صورت احضار شما به شعبه رسیدگی‌کننده ضمن حضور مراتب دفاع خود را بیان نمایید.

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
سرقت باید به اثبات برسد و صرف ادعا کفایت نخواهد کرد.
در سامامه ثنا ثبت نام نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید