مدتی سعی داشته منو معتاد کنه به من مواد می‌داده تا با مثبت شدن تست آزمایش حق طلاق و حضانت رو بهش بدن میشه شکایت کرد؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام وقت بخیر ببخشید بنده ده ساله ازدواج کردم و یک فرزند ۷ساله دارم چندوقت زنم با نقشه پیش رفته تا بتونه همه چیزم رو ازم بگیره مثلا نصف خونه رو به نامش زدم قرار بود بجای اون مهریه رو ببخشه که بعد زد زیرش وگفت پدرم اجازه نمیده، بعداز مدتی هی دعوا راه مینداخت و به خودش ضربه میزد و به همه میگفت من دست بزن دارم بعد میگفت حضانت بچه رو بده به من که ندادم الان فهمیدم مدتی سعی داشته منو معتاد کنه به من مواد می‌داده تا با مثبت شدن تست آزمایش حق طلاق و حضانت رو بهش بدن مثلا اینار جوری مواد بهم داده بود و توی کیفم جاساز کرده بود که همه شواهد علیه من باشه در صورتیکه همه میدونن من توی عمرم قلیون هم نمی‌کشیدم حالا موندم چطور میتونم اثبات کنم لطفا راهنمایی کنید

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اثبات اینکه همسرتان عمداً به شما مواد داده بسیار سخت است یا امکان‌پذیر نیست. همچنین صرف مثبت شدن تست اعتیاد یا ادعای ضرب‌وجرح برای طلاق کافی نیست و زوجه باید عسر و حرج، اختلال در زندگی یا رأی قطعی کیفری را اثبات کند.

این شرایط کلی است و نتیجه دعوا به مدارک و آزمایش‌های بالینی شما و توانایی همسرتان در اثبات عسر و حرج بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

دشواری اثبات پاپوش و شرایط طلاق با اعتیاد

اثبات این ادعا که همسرتان به شما مواد داده یا پاپوش درست کرده بسیار دشوار است و به طور معمول امکان‌پذیر نیست. با این حال، زوجه برای گرفتن طلاق باید عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت کند و صرف مثبت بودن آزمایش اعتیاد معمولاً منجر به صدور حکم طلاق نمی‌شود. دادگاه‌ها عموماً اخلال در اساس زندگی، سابقه کمپ و عدم موفقیت در درمان را ملاک قرار می‌دهند. همچنین در مورد ادعای دست‌بزن نیز همسرتان باید رأی قطعی دادگاه کیفری داشته باشد و صرف ادعا پذیرفته نمی‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمدابراهیم لطیفی

محمدابراهیم لطیفی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۶۲ نظر)

سلام و وقت بخیر.
در خصوص اعتیاد به هرحال نمیشه کاری کرد اگر نتیجه مثبت باشه چون ثابت کردن اینکه ایشان به شما مخدر داده بسیار سخت و نیازمند شکایت جداگانه و اثبات این موضوع هست مضاف براینکه به صرف نتیجه مثبت اعتیاد اصولا دادگاه با طلاق موافقت نمیکنه و نیازمند اثبات ایجاد اختلال در زندگی به این دلیل هست به علاوه به صرف اعتیاد معمولا دادگاه تایید نگهداری در کمپ و عدم تاثیر درمان رو ملاحظه میکنه.در خصوص ضرب و جرح هم به صرف ادعا کفایت نمیکنه و باید رای قطعی کیفری برای ضرب و جرح اخذ کنه و بهش استناد بشه.
موفق باشید

محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام تقاضای طلاق از سوی زوجه نیاز به اثبات شرایط عسر و حرج دارد ،مورد معتاد نمودن نیز امکان طرح شکایت و اثبات آن وجود ندارد

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
زوجه جهت طلاق بایستی عسر و حرج خویش را اثبات نماید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید