آیا می‌توانم از شهرکرد علیه بدهکار مقیم ارومیه شکایت کنم و حکم مصادره اموال بگیرم؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

آیا می‌توانم حکم مصادره اموال بگیرم؟ فرد مورد نظر در ارومیه سکونت دارد و یک دفتر در تهران دارد. معامله به‌صورت تلفنی انجام شده و قرار بود دستگاه در شهرکرد تحویل داده شود. آیا می‌توانم دعوا را از شهرکرد مطرح کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای وصول طلب ابتدا باید بدهی طرف مقابل را با مدارک محکمه‌پسند اثبات کنید و سپس دادخواست خود را در دادگاه محل اقامت بدهکار مطرح نمایید.

این قاعده کلی برای طرح دعواست، اما جزئیات مدارک و اثبات بدهی می‌تواند شرایط پرونده شما را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

طرح دعوا در دادگاه محل اقامت بدهکار

برای پیگیری طلب خود، در ابتدا لازم است بدهی طرف مقابل را با مدارک و مستندات محکمه‌پسند ثابت کنید. پس از اثبات بدهکاری، جهت مطالبه و وصول طلب باید به دادگاه محل اقامت ایشان مراجعه نمایید. بدون اثبات مستند بدهی، امکان وصول طلب از طریق مراجع قضایی وجود ندارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

ابتدا شما باید بتوانید با استناد به مدارک محکمه پسند بدهی ایشان را اثبات نمائید سپس برای مطالبه آن به دادگاه محل اقامت ایشان مراجعه کرده و طلب خود را وصول نمائید.

موید باشید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

شما باید بتوانید با استناد به مدارک محکمه پسند بدهی ایشان را اثبات نمائید سپس برای مطالبه آن به دادگاه محل اقامت ایشان مراجعه کرده و طلب خود را وصول نمائید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید