مجازات ضرب و ‌شتم و قطع انگشت و‌ وارد حریم شخصی کسی شدن چیست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام.وارد شدن به حریم شخصی دیگران و قطع انگشت کوچک و ضرب و شتم چه مجازاتی دارد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

ورود غیرقانونی به حریم دیگران تا ۳ سال حبس دارد و ضرب و جرح منجر به نقص عضو مانند قطع انگشت، علاوه بر دیه، می‌تواند تا ۵ سال حبس در پی داشته باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مجازات حبس و دیه برای ورود به عنف و جرح عمدی

ورود به عنف و حریم شخصی بر حسب شرایط عادی یا مسلحانه بودن و تعداد افراد، از یک ماه تا ۳ سال حبس در پی دارد. آسیب زدن عمدی و ایجاد نقص عضو مانند قطع انگشت نیز چنانچه مشمول قصاص نشود، بین ۲ تا ۵ سال حبس خواهد داشت. همچنین در صورت درخواست آسیب‌دیده، مرتکب علاوه بر حبس به پرداخت دیه نیز محکوم می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
مجازات ورود به حریم شخصی : به مجازات حبس از یک تا شش ماه و اگر دو نفر یا بیشتر باشند و لااقل یکی از آنان حامل سلاح باشد به حبس از یک تا سه سال محکوم خواهند شد.
هر شخصی که عمدا به دیگری ضربه‌ای وارد کند و ضرب و جرح کند و موجب شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا موجب بوجود آمدن بیماری دایمی یا از بین رفتن و ناقص شدن یکی از حواس یا از بین رفتن عقل مجنی‌علیه (فردی که صدمه به او وارد شده است) شود، در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد، اگر عمل او موجب اخلال در نظم و امنیت جامعه شود، به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت درخواست مجنی‌علیه مرتکب به پرداخت دیه نیز محکوم می‌شود.

علی تهرانی ساعی

علی تهرانی ساعی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۷۱۳ نظر)

سلام
مجازات ورود به عنف ۱ تا ۳ سال حبس است
ضرب و جره و نقص ۲ تا ۵ سال حبس + دیه

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
مجازات ورود به عنف تا ۳ سال حبس و مجازات ضرب و جرح تا ۵ سال حبس خواهد بود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید