مالیات شرکت در شرف تاسیس و بدون فعالیت چگونه مطالبه میشود؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

شرکتی خدماتی در شرف تاسیس دارم که شروع فعالیت آن منوط به دریافت مجوز از شهرداری است مدت زمان تایید و دریافت مجوزهم معمولا چندماهی طول میکشد این فاصله زمانی ازثبت شرکت تا صدور مجوز با توجه به عدم فعالیت را باید چکار کنم که مالیلتی پرداخت نکنم باتشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای جلوگیری از مطالبه مالیات در زمان عدم فعالیت، باید پس از دریافت کد اقتصادی نامه‌ای مبنی بر عدم فعالیت به اداره دارایی ارسال کنید و پس از اخذ مجوز، شروع فعالیت را اعلام نمایید.

این روال اداری برای شرکت‌های بدون فعالیت است، اما زمان دقیق اعلام و اقدامات تکمیلی به وضعیت پرونده مالیاتی شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اعلام عدم فعالیت شرکت به اداره دارایی

پس از به ثبت رسیدن شرکت و دریافت کد اقتصادی، باید نامه‌ای رسمی مبنی بر عدم فعالیت به اداره امور مالیاتی تحویل دهید. تا زمانی که مجوز شهرداری صادر نشده و فعالیت آغاز نشده باشد، این عدم فعالیت باید در پرونده ثبت باشد. پس از دریافت مجوز و شروع به کار، مجدداً نامه‌ای مبنی بر آغاز فعالیت به اداره دارایی ارسال می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
زهرا نیکدل مکی

زهرا نیکدل مکی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱ نظر)

لام بعد از گرفتن کد اقتصادی نامه ای به اداره دارایی مبنی بر عدم فعالیت ارسال کنید و پس از دریافت مجوز و شروع به کار نامه ای به اداره دارایی مبنی بر شروع فعالیت خود ارسال کنید .

اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

خدماتی در خصوص ثبت شرکت و مالیات بر شرکت انجام نمیدهیم برای اطلاعات بیشتر میتوانید به قسمت ثبت شرکتها مراجعه کنید.

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

.بعد از گرفتن کد اقتصادی نامه ای به اداره دارایی مبنی بر عدم فعالیت ارسال کنید و پس از دریافت مجوز و شروع به کار نامه ای به اداره دارایی مبنی بر شروع فعالیت خود ارسال کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید