ماشین پرایدی را فروختم ولی خریدار پول را به حسابم واریز نمی کند،چه کار کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

با سلام
ماشین پراید فروختم به قیمت سی و هفت میلیون که سی و پنج میلیون به صورت ساتنا برای بنده واریز کردن و طبق مبایعه نامه ای که نوشتیم قرار شد مابقی مبلغ زمان سند زدن به حساب واریز بشه.
با خریدار رفتیم محضر وکالت فروش دادم به خریدار وایشون گفتن که چون کارت به کارت کرده نمی تونه الان پول برام واریز کنه ساعت دوازده شب به بعد می تونه ،بنده هم اعتماد کردم ولی هنوز مبلغی واریز نکردن و هرچی تماس می گیرم جواب نمیدن.
چه طوری می تونم به پولم برسم!

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای دریافت باقیمانده پول خودرو، ابتدا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یک اظهارنامه رسمی برای خریدار بفرستید و در صورت عدم پرداخت، دادخواست مطالبه وجه یا ثمن معامله را در شورای حل اختلاف ثبت کنید.

این مسیر کلی قانونی است، اما نوع مدارک و متن مبایعه‌نامه شما می‌تواند نحوه و زمان رسیدن به پول را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه مطالبه باقیمانده پول فروش خودرو

ابتدا با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، برای خریدار اظهارنامه رسمی ارسال کنید و مهلت مشخصی برای پرداخت باقیمانده مبلغ تعیین نمایید. در صورتی که خریدار در مهلت مقرر بدهی خود را تسویه نکرد یا پاسخی نداد، گام بعدی اقدام قضایی است. شما باید با در دست داشتن مدارک و قرارداد، دادخواست مطالبه مانده ثمن معامله را از طریق همان دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید تا پرونده جهت رسیدگی به شورای حل اختلاف ارسال شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آناهیتا احمدی

آناهیتا احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۸۱ نظر)

بهتر است ابتدا از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی با ارسال اظهارنامه از خریدار درخواست کنید ظرف مدت مشخصی مبلغ را پرداخت نماید در صورت عدم پرداخت از طریق دفاتر فوق الذکر دادخواست مطالبه تقدیم شورای حل اختلاف نمایید.

سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام باید علیه خریدار دادخواست مطالبه ثمن مطرح نمایید .

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

بابت الباقی پول معامله ازطریق شورای حل اختلاق اقدام کنید

علی امراللهی

علی امراللهی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

با سلام. پیش از طرح دعوی بهتر است طی ارسال اظهار نامه مانده ثمن معامله را از خریدار مطالبه نمایید. چنانچه بدون پاسخ و بدون نتیجه ماند طی تقدیم دادخواست مطالبه وجه نمایید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید