ماشین بنام خودم نبود پیام میره برای صاحبش؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام. امشب منو و دوست دخترم تو ماشین گرفتن مروی پام خوابیده بود و حرف میزدیم. ازمون تعهد و کارت ملی گرفت.پلاک ماشینم برداشت به دوست دخترم گفت به خانواده خبر بده نداد. گفتن شنبه بیایید مدارک بگیرید. ضمنا خیلی توهین امیز و مجرمانه حرف زدن در حالیکه دوست دخترم فقط گریه میکرد. حالت دخترای ببخشید باهاش حرف زد و کم مونده بود تف کنه تو صورتمون. حتی میخواست گوشی ببره که با خواهش و التماس پس داد.حالا چی میشه و من باید چیکار کنم. والدین دختر میخوان؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق نظر وکلا، در صورتی که موضوع اثبات شود، به دلیل اینکه بار اول است مجازات آن جزای نقدی خواهد بود.

این یک مجازات کلی در صورت اثبات است، اما نحوه پیگیری پرونده و ارسال پیامک به صاحب خودرو یا خانواده بستگی به گزارش مأموران دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عواقب توقیف مدارک در خودرو

اگر موضوع اثبات شود و پرونده تشکیل گردد، به دلیل بار اول بودن مجازات آن جزای نقدی خواهد بود. با این حال برای پس گرفتن مدارک باید در موعد اعلام‌شده مراجعه کنید. وضعیت پیامک به مالک یا تماس با والدین، بستگی به این دارد که مأموران صرفاً تعهد اداری گرفته باشند یا گزارش را به دادسرا بفرستند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مصطفی زارعی شرق

مصطفی زارعی شرق

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

سلام.در صورت اثبات جزای نقدی پرداخت باید کنید.چون بار اول است.

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

در صورت اثبات جزای نقدی پرداخت باید کنید.چون بار اول است.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید