لایحه ای جهت عدم رضایت شاکی تنظیم کردم و در خواست رفع مسدودی و مختومه شدن پرونده رو دادم؛ با این اقدام بنده حسابم آزاد میشود؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام
پرونده در استان دیگری میباشد که عنوان آن کلاهبرداری اینترنتی میباشد. نتیجه با توجه به اینکه بنده مراجعه نداشتم منع تعقیب خورده و قطعی شده و بعد از قطعی شدن منع تعقیب بنده با هماهنگی پول شاکی رو واریز کردم که پلیس فتا آن استان گفت باید با من هماهنگ میکردی بعد واریز میکردی تا حساب و مسدود نکنم الان به شاکی بگو بره دادسرا. این که توضیح دادم از مرداد ۹۸ تا بهمن ۹۸ بود که شاکی همکاری نمیکنه و دادسرا نمیره.
بنده از طریق خدمات قضایی لایحه ای جهت عدم رضایت شاکی تنظیم کردم و در خواست رفع مسدودی و مختومه شدن پرونده رو دادم. با توجه به اینکه بنده نمیتونم حضوری به شعبه مورد نظر مراجعه کنم با این اقدام بنده حسابم آزاد میشود؟

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
فردین حسین نژاد

فردین حسین نژاد

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۹۸۱ نظر)

"با سلام"
در صورت موافقت بازپرس پرونده و همکاری پلیس فتا بلی

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید