قصد جدایی ندارم ولی می خواهم برای مهریه و نفقه خود اقدام کنم برای اعسار از پرداخت هزینه دادرسی به چه صورت باید اقدام کنم؟
با درود و عرض خسته نباشید لطفا روند دادخواست مهریه و نفقه رو با در نظر گرفتن اعسار از پرداخت هزینه دادرسی توضیح دهید تامین خواسته و توقیف حقوق زوج هم مدنظرم هست و بنده( زوجه) قصد جدایی ندارم و می خواهم که تعیین و تکلیف منزل مستقل و اثاث البیت انجام شود. حق حبس هم دارم حدود مبلغ نفقه زوجه با شرایط متوسط اجتماعی و خانوادگی در سال ۹۸ چقدر است؟
جمعبندی پاسخ وکلا
میتوانید همزمان با دادخواست مهریه و نفقه، تقاضای تأمین خواسته و تهیه مسکن مستقل بدهید و برای هزینه دادرسی با معرفی دو شاهد ادعای اعسار کنید. البته برخی وکلا اجرای ثبت را برای مهریه و شورای حل اختلاف را برای نفقه مناسبتر میدانند.
این مسیر کلی اقدام قانونی است ولی شیوه پیگیری شما به میزان اموال همسر و اولویتتان در توقیف بستگی دارد.