قرارداد و مبلغ ودیعه منزل اجاره ای متعلق به زن می باشد ولی هزینه مسکن برای مرد تعیین شده آیا زن می تواند مانع ورود مرد به منزل شود؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

سلام پول رهن خانه و قرارداد اجاره به نام زوجه است ولی دادگاه در هزینه نفقه برای زوج هزینه مسکن قید کرده و هرماه از زوج دریافت شده است آیا ممانعت از ورود زوج به منزل که اجاره آن را پرداخت می کند از مصادیق ممانعت از حق نیست؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

بیشتر وکلا معتقدند ممانعت زن از ورود جرم ممانعت از حق نیست و زوج باید خودش منزل مستقلی تهیه کرده و از زن تمکین بخواهد؛ هرچند یک نظر نیز منع ورود را ناممکن دانسته است.

این دیدگاه کلی است اما وضعیت پرونده به مفاد دقیق رأی نفقه و نوع رابطه تصرف در مسکن بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ممانعت از ورود به مسکن با رهن زوجه

پرداخت هزینه مسکن در قالب نفقه الزاما حق ورود قانونی به منزلی که قرارداد و ودیعه آن متعلق به زن است ایجاد نمی‌کند و از مصادیق ممانعت از حق شمرده نمی‌شود. تهیه مسکن مستقل بر عهده زوج است و بهتر است به جای پرداخت اجاره به زوجه، منزلی مستقل فراهم نمایید. پس از تهیه منزل، می‌توانید به طور رسمی از زوجه بخواهید تا برای تمکین در آن منزل حاضر شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام خیر . بهتر است که زوج اجاره را نپردازد و منزل مستقلی تهیه کند و از زوجه بخواهد در آن منزل تمکین نماید .

سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

فراهم کردن منزل مستقل بر عهده زوج است لذا شما میتوانید علی الاصول مبلغ اجاره را پرداخت نکنید و منزل مستقلی برای تمکین ایشان فراهم کنید.

مریم حاج منوچهری

مریم حاج منوچهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۲۳۹ نظر)

باسلام‌
خیر،زوج باید منزل مستقل به نام خود جهت تمکین زوجه فراهم نماید.

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

وقت بخیر
زوج باید منزل مستقل به نام خود جهت تمکین زوجه فراهم نماید.

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
اکبر صادقی

اکبر صادقی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۴ نظر)

با سلام
امکان منع ورود وجود ندارد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید