قانون شماره ۱۰۴ خدمات مدیریت کشوری مبنی بر ۲/۵ درصد اضافه حقوق به ازای هرسال بالاتر از ۳۰ سال خدمت در قانون هفتم توسعه نیزکه ازسال بعد اجرایی می شود ادامه دارد؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام !آیا قانون شماره ۱۰۴ خدمات مدیریت کشوری مبنی بر ۲/۵ درصد اضافه حقوق به ازای هرسال بالاتر از ۳۰ سال خدمت در قانون هفتم توسعه نیزکه ازسال بعد اجرایی می شود ادامه دارد یا خیر؟چون بنده الان ۳۵ سال خدمت دارم والان شامل حال بنده می شود .میترسم ادامه دهم واین قانون رابرای سال بعد باطل کنند.متشکرم از پاسخگویی تان

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق نظر وکلا، تا زمانی که قانون مربوطه معتبر و لازم‌الاجرا باشد، این افزایش حقوق به قوت خود باقی است و در قانون برنامه هفتم توسعه نیز ادامه خواهد داشت.

این یک حکم کلی است و اعتبار و استمرار این امتیاز می‌تواند به وضعیتِ استخدامی خاص شما و ابلاغ آیین‌نامه‌های اجرایی وابسته باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

تداوم افزایش حقوق بالای ۳۰ سال خدمت

بر اساس پاسخ‌های وکلا، تا زمانی که قانون خدمات کشوری معتبر باشد این قاعده پابرجا خواهد بود. بنابراین افزایش سالانه دو و نیم درصد برای سال‌های مازاد بر ۳۰ سال خدمت، با اجرای قانون برنامه هفتم توسعه نیز ادامه دارد. در نتیجه اجرای قانون جدید به خودی خود مانع از اعمال این امتیاز قانونی برای شما نخواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
بله ادامه خواهد داشت

علیرضا زرینه پور

علیرضا زرینه پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱ نظر)

بادرود
تا قانون هماهنگ معتبر باشد بله

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید