قاضی گفت وسایلای خونه رو کلا باید تهیه کنین و در منزل سکونت کنین، چیکار کنم؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

سلام
بنده الزام به تمکین شکایت کردم روز دادگاه خانومم یه کاغذ آورد که روز خواستگاری ۲سال پیش نوشته بودیم، ۵ تیکه جهیزیه بگیرم و تو خونه ای که به اسم مادرمه بشینیم الان بنده یه خونه اجاره کردم ولی قاضی گفت وسایلای خونه رو کلا باید تهیه کنین و برین خونه ای که نوشتین سکونت کنین،الان چیکار کنم؟اون کاغذ ۲سال پیش نوشته شده میتونه مدرک حساب بشه؟اگه مدرکه پس چرا گفت کل لوازم رو من باید بگیرم اخه تو برگه ۵ تیکه نوشته شده در ضمن کاغذ رو من و برادر خانومم و پدر خانومم امضا کردیم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

تهیه تمام وسایل و اثاثیه منزل از نظر قانونی جزو نفقه و بر عهده مرد است. همچنین اگر طبق توافق، حق تعیین یا شرط سکونت در منزل خاصی را پذیرفته باشید، باید به آن عمل کنید.

این تکالیف بر اساس اصول کلی نفقه است، اما اعتبار برگه خواستگاری در پرونده شما به نحوه دقیق نگارش آن تعهد بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

الزام مرد به تهیه اثاثیه و رعایت شرط مسکن

از نظر قانونی تهیه کامل اثاثیه منزل جزو نفقه زوجه محسوب می‌شود و تامین آن کاملا بر عهده مرد است و عرف جهیزیه تکلیف قانونی برای زن ایجاد نمی‌کند. درباره محل سکونت، اگر تعهد داده باشید که در خانه خاصی ساکن شوید باید به این توافق عمل نمایید. با این حال برخی وکلا معتقدند تهیه منزلی متناسب با شان همسر کفایت می‌کند اما نسبت به اثاثیه منزل، وظیفه قانونی تماما بر دوش شوهر است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
فریبا محمد

فریبا محمد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۱۹ نظر)

با توجه به اینکه تعیین محل سکونت رو به همسرتان واگذار کردید باید در آن خانه ساکن شوید ولی تهیه اثاث آلبیت با شماست

فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
لوازم منزل جز نفقه و بر عهده زوج است.

فاطمه علیزاده باقری دخت

فاطمه علیزاده باقری دخت

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۳٫۰(۱ نظر)

منزل که هر خونه ای که مناسب شان همسرتون باشه رو میتونین تهیه کنید وسایل خونه ام که جز نفقه است باید شما تهیه کنید ربطی به اون برگه نداره

محمد نظامی وطن دوست

محمد نظامی وطن دوست

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۱ نظر)

سلام
اگر در متن توافقی تعیین محل سکونت رو به همسرتان واگذار کردید باید به عمل کنید . و تهیه لوازم منزل نیز بر عهد زوج است .

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
محمدجواد خسرو نوبری

محمدجواد خسرو نوبری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۱ نظر)

با سلام
علیرغم اینکه در عرف جهیزیه را زوجه فراهم می نماید ولی از منظر قانونی اثاث منزل جز نفقه زوجه بوده و وظیفه تامین آن با زوج می باشد .

محسن سلمان زاده

محسن سلمان زاده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۳۵ نظر)

شرط کردی در منزل مادری سکونت کنید و مرد باید وسایل خونه را تهیه کنه به اون دلیل گفته

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید