قاضی بخاطر قولنامه ای که ندارم بدون توجه به محتویات داخل خودرو برائت صادر کرده؛ باید چیکار کنم؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۱۰ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام .. حدود ۳ سال قبل خودرو چپی و خرابی را بصورت شفاهی در تعمیرگاه از شخصی خریدم ۲۲ میلیون هزینه صافکاری و ۸ میلیون مکانیکی در کارتخوان گاراژ کارت کشیدم ... فروشنده که کارگر خودم بود و بیش از ۲۰ میلیون هزینه اجاره خونه و غیره .... پرداخت کردم که پیامک های درخواست پول ایشان و دارم قبل از ان ۱۵ میلیون چک در وجه حامل برای مشتری بود بهش دادم تقریبا ۲ برابر قیمت خودرو ... بعد از دوسال و نیم شکایت خیانت در امانت کرد منم واقعیت و کتبی به همراه پیامک ها در پرونده ارائه دادم که منع تعقیب قطعی صادر شد ... شب عید ماشین و از جلوی خونه با بکسل دزدید تمال کیف مدارک قولنامه ها و اسناد ملکی خودم و مردم و به همراه چک صد میلیونی مشتری که برگشت خورده بود و کیف جیبی مدارک دوستم همراه کارتهای بانکی و گواهینامه و... برد بعد از ۲۰ روز بازداشت و نهایت با ارائه قولنامه خودش از شخص مالک اولیه که پلاک بنام ایشان بود آزاد گردید ... برای سرقت ماشین با همدستش اومده بود که با شناسایی پلاک به اداره آگاهی اومد تمام ماجرا و چندین بار تعقیب کردن من و اعتراف کرد خود سارق هم اومد و حرفهای ضد و دروغ گفت ... پرونده بدون ارسال دادسرا مستقیم به دادگاه رفت ۲ تا شاهد بردم که کیف مدارک و دست سارق دیدن و قصد اخذ پول برای دادن کیف داره... کلیه مدارک خودرو به همراه سوییچ دسته خودم هستش ولی قاضی بخاطر قولنامه ای که ندارم بدون توجه به محتویات داخل خودرو برائت صادر کرده ... بحث ماشین یک طرف ولی تمام اسناد و مدارکی که سالها زحمت کشیدم و باید چیکار کنم ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورتی که رای برائت هنوز قطعی نشده می‌توانید تجدیدنظرخواهی کنید. همچنین برای پس گرفتن مدارک و اسناد باید به صورت جداگانه در دادگاه حقوقی دادخواست دهید.

اینکه چه اقدامی موثرتر است، مستقیما به وضعیت قطعی بودن رای دادگاه کیفری و ادله شما برای اثبات مالکیت اسناد بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اقدام حقوقی و اعتراض برای استرداد مدارک

اگر دادنامه صادره هنوز قطعی نشده و مهلت قانونی باقی است، می‌توانید نسبت به رای برائت تجدیدنظرخواهی کنید. در غیر این صورت، برای بازپس‌گیری اسناد و مدارک باید از طریق مراجع حقوقی طرح دعوا کرده و دادخواست جداگانه بدهید. به دلیل پیچیدگی موضوع و فقدان قولنامه مکتوب، تعیین مسیر دقیق نیازمند بررسی تمام مستندات و اوراق پرونده است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
فاطمه خرم آبادی

فاطمه خرم آبادی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۶۴ نظر)

سلام
اگردادنامه قطعی نشده تجدیدنظرخواهی کنیددرغیراینصورت دادخواست دهید.

مونا عابدی

مونا عابدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۵۸۹ نظر)

سلام
در خصوص مدارک و اسناد میبایست به صورت جداگانه درخواست دهید

فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
برای مدارک از طریق دادگاه حقوقی اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

حسین حاجی زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸۵ نظر)

با سلام و احترام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است.

نمایش ۶ پاسخ دیگر وکلا
مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود می‌بایست حقوقی طرح دعوا نمائید
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

سید رسول قاضی

سید رسول قاضی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۰۲ نظر)

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک

رضا رستمی

رضا رستمی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۲٬۱۰۵ نظر)

بهتره دادخواست بدید.......

فریدالدین اسماعیلی ایوانکی

فریدالدین اسماعیلی ایوانکی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۳۱۹ نظر)

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

توحید میدانی

توحید میدانی

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۱٬۱۳۳ نظر)

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداظهارنظر نیاز به بررسی مستندات است

ابوالفضل جهان بخش

ابوالفضل جهان بخش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱٬۲۴۸ نظر)

بادرودوسلام اظهارنظر به بررسی نیازدارد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید