فروش گوشی موبایل تقلبی را چگونه میتوانم پیگیری کنم و پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام ؛
من از آقایی که ادعا میکرد زنش پا به ماه است و در بیمارستان بستری می باشد ، گوشی همراهی را طبق فاکتوری که در دست داشت خریدم ، بعد که تحویل گرفتم جای فاکتور کاغذ سفید یافتم ، مبلغ چهار میلیون ریال نقدی و مبلغ دو میلیون و ششصد هزار تومان هم کارت به کارت کردم و شماره تلفن همراهی هم ازش گرفتم که دو دفعه تماس گرفتم با ایشان و بعد از دستگاه تلفنش را خاموش کرد .
لطفا بفرمائید می توانم به حقم برسم و آیا با توجه به این که من راننده ترانزیت هستم و اصلا وقت رفتن به دادسرا ها را ندارم چکار کنم.
لطفا مرا راهنمایی فرمایید.
سپاسگزارم خیلی متشکرم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

امکان پیگیری موضوع از طریق ثبت شکایت کلاهبرداری یا دادخواست استرداد وجه و فسخ در شورای حل اختلاف وجود دارد، اما اثبات ادعا نیازمند ارائه مدارک و شواهد کافی است.

این مسیرهای کلی پیگیری است، اما موفقیت در پس گرفتن پول به زمان واریز و مدارکی که در دست دارید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

روش‌های پیگیری کلاهبرداری در فروش گوشی تقلبی

شما می‌توانید برای پیگیری موضوع، شکایت کیفری کلاهبرداری یا دادخواست حقوقی استرداد وجه مطرح کنید. شکایت کیفری تنها در صورتی ممکن است که پرداخت پول پس از فریب خوردن و رویت فاکتور جعلی انجام شده باشد، هرچند اثبات آن به دلیل در دست داشتن کاغذ سفید به جای فاکتور دشوار است. برای افرادی که زمان کافی ندارند، ثبت اولیه شکایت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی زمان کمی می‌برد و برای جلسات دادسرا نیز از قبل ابلاغیه ارسال می‌شود. همچنین داشتن شاهد یا ارائه دلیل محکم برای اثبات تقلبی بودن گوشی، در روند رسیدگی بسیار مؤثر خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمد یاسر رحمانی

محمد یاسر رحمانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام. در صورتی که شخص طوری وانمود کرده باشد که فاکتور موبایل صحیح است مثلا اینکه موبایل فاکتور دارد و اینکه گوشی اصل است میتونی از فاکتورش بفهمی با مجموع اوضاع و احوالات میتونید شکایت کلاهبرداری مطرح کنید گرچه اثباتش برایتان مشکل میشود و لی خب بازم تلاش خود را بکنید. و اینکه اگر قبل فاکتور پول را به حساب ریخته باشید که دیگر نمیتوانید تحت عنوان کلاهبرداری اقامه دعوا بکنید چون شرایطش رو ندارید. اما اگر بعدش بوده اقدام بفرمایید. اگر شاهد هم کسی یود بهش در شکایتتان اشاره بفرمایید.و اینکه شما وقت ندارید. الان میتونید شکایتتون رو در دفتر خدمات قضایی مطرح کنید. یه نیم ساعت وقتتان گرفته میشود . بعدش هر وقت جلسه رسیدگی در دادسرا یا دادگاه تشکیل شود به شما قبل از تشکیل اطلاع داده شده و میتونید وقتتون رو تنظیم کنید. میتونید به شورای حل اختلافم رفته و دادخواستی تحت عنوان فسخ به عنوان خیار تدلیس بدهید که اون هم با توجه به اینکه شما قراردادی ندارید فک نکنم به جایی برسید.. توکل بر خدا تمام تلاشتان را بکنید.

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

اینکه شما بجای فاکتور کاغذ سفی گرفتید و دقت نکردید ناشی ازقصور است . اززرفی دلیلی برتقلبی بودن گوشی ارایه نکردید .‌ازطریق شورای حل احتلاف نسبت به استرداد پول اقدام کنید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید