عنوان یا عنوان های حقوقی چه باشد؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۷ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام چندسالیه اوقاف ادعا میکنه که بخشی از ۶ دانگ زمین‌های روستایی که دارای امامزاده‌هست موقوفه هستش، تنها مدرک استنادیش هم یک وقفنامه جعلی مربوط به سال ۱۲۹۷ بوده که خود سازمان ثبت اسناد هم قبول نداردش، با این وجود نمایندگانش شکایت تنظیمی خودشون رو مبنی بر ابطال اظهارنامه‌های ثبتی مالکیت زمین اهالی وقت اون زمان(که همگی سادات هستند) به دادگاه فرستاندند و در کمال نامردی خوانده‌های پرونده رو‌ که اجداد پدریه مادر بنده هست مجهول المکان و فراری از روستا اظهار کرده! این پرونده یکبار به دادستانی استان میره و بخاطر نقصی پرونده و عدم تایید سازمان ثبت اسناد به دادگاه تجدیدنظر رفت و ما خدایی فهمیدیم!
«پرداخت خسارات» و نیز «هزینه‌های دادرسی» و همچنین «حق‌الزحمه نماینده حقوقی هم در دادخواست خودش گنجانده، لازم به ذکر است که مخفیانه اقدام به صدور اسناد استیجاری هم با برخی اهالی نااگاه کرده و به ۳ نهاد بنیادمسکن،دهیاری و فرمانداری هم نامه زده خودسرانه که خدمات رسانی نکنند به اهالی ، ایا عنوان‌های رد تصرف عدوانی ، رفع ممانعت و مزاحمت از حق ، ادعای واهی و ارائه گزارش خلاف واقع ربطی به جریان سادات روستا و اوقاف دارد یا خیر.
دادگاه برای بررسی گواهی انحصار وراثت خواسته و با توجه به زمانبربودن فرایندش ایا ما نوادگان سادات اون مرحومان میتونیم با صرفاداشتن گواهی فوتشون بعنوان شخص ثالث ذی النفع وارد پرونده بشیم و شکایت خودمون رو اعلام کنیم ؟از چه عنوان حقوقی‌ای باید استفاده کنیم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

وکلا متفق‌القول هستند که برای دفاع از حقوق خود باید دادخواست «ورود شخص ثالث» به پرونده بدهید و می‌توانید نسبت به وقف‌نامه ادعای جعل مطرح کنید.

طرح ورود ثالث یک قاعده کلی است، اما پذیرش آن بدون انحصار وراثت به بررسی مدارک و گواهی فوت توسط دادگاه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اقدام در قالب ورود شخص ثالث به دعوا

با توجه به اینکه وراث باید طرف دعوا قرار می‌گرفتند، بهترین راهکار قانونی تقدیم دادخواست ورود شخص ثالث به پرونده در جریان است. حتی در صورت نداشتن گواهی انحصار وراثت، توصیه شده است که فعلا با عنوان شخص ثالث ذی‌نفع وارد دعوا شوید. همچنین پس از ورود به پرونده می‌توانید نسبت به سند و وقف‌نامه مورد استناد اوقاف ادعای جعل را مطرح کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۷ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
دانیال تمیزالنیا

دانیال تمیزالنیا

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۱۶۷ نظر)

به عنوان شخص ثالث وارد شوید و نسبت به وقفنامه مذکور ادعای جعل نمایید

محسن خیری

محسن خیریهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۳۳ نظر)

با سلام
قاعدتا در دعوای ابطال اظهارنامه های ثبتی می‌باید وراث هم به عنوان قائم مقام افرادی که قبلا اقدام به شروع جریان ثبتی نمودند، در کنار اداره ثبت جزء خواندگان درج می‌شدند
اگر اینگونه نیست در قالب دادخواست ورود ثالث اقدام کنید

آرزو سلیمانی

آرزو سلیمانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۶۳۲ نظر)

با سلام
اگر انحصار وراثت ندارید فعلا به عنوان ثالث وارد دعوا شوید

فرشته نوری

فرشته نوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۴۱ نظر)

با سلام،به عنوان ورود ثالث دعوای خود را طرح کنید

نمایش ۳ پاسخ دیگر وکلا
حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
طرح دعوای ورود ثالث امکان پذیر است.

الهام دامغانی ثانی

الهام دامغانی ثانیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۷۳ نظر)

با سلام
به عنوان ثالث وارد شوید

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

وقت بخیر
به عنوان ثالث وارد شوید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید