عدم قبول فرزند همسر چه راهکاری دارد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام وقت بخیر
بنده زوجه دوشیزه و همسرم که خانم اولشون فوت کردن و یک دختر ۶ ساله دارن بعد از یک ماه عقد سر فرزندشون به مشکل خوردیم و هم خودشون هم خانوادشون توقع دارن که هم سر کار برم خرج نوه شونو بدم و هم همه جوره پرستاریشو کنم از روز اول عقد اون دختر بچه رو گذاشتن برای من و کل وظایف رو از خودشون ساقط کردن با توجه به شرایط روحی بدی ک فرزندشون داره و بنده قابلیت کنترل کردن و تربیت ایشون رو ندارم و همچنین نمیتونم خرج فرزندشونو بدم آیا اگر همسرم بخوان منو مجبور به زندگی مشترک کنن میتونم تو دادگاه بگم که وظیفه ای در قبل این بچه ندارم و به هیچ عنوان قبول نمیکنم که با ما زندگی کنه؟
با توجه به اینکه تو قانون هیچ بند و تبصره ای مبنی بر وظایف نامادری قسد نشده و بنده هیچ وظیفه ای در برابر بچه ایشون ندارم

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

اگر حضانت با پدرش باشد ایشان باید مسئولیت نگهداری ایشان را قبول کنند و با شما در این خصوص توافق کنند و ایشان ملزم به پرداخت نفقه اعم از خوراک و پوشاک و مسکن به فرزند خود هستند.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید