طلاق از طرف زن در صورتیکه بیست سکه خود را به اجرا بگذارد امکان پذیر است؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
با سلام
بنده نه ماهه از منزل شوهرم به دلیل بد رفتاری و فحاشی و کتک های ایشان خارج شدم . ایشان از من به دلیل عدم تمکین شکایت کرده اند که تا کنون پرونده در جریان است و هنوز عدم تمکین مرا نگرفته است .بنده شهودی داشتم که اقرار ایشان را بر کتک زدن من را شهادت داده اند . یک مورد گواهی پزشگی قانونی دارم به خاطر کتک ایشان که در دادگاه ویژه روحانیت قرار جلب دادرسی صادر شده و دوباره جلسه داریم ایشان کتک زدن را انکار کرده و شاهد کتک زدن هم که خواهر شوهر من بوده قسم دروغ خورده . بنده از ایشان صدای ضبط شده داشتم که به کتک اقرار می کند و نامه مرکز مشاوره که در آنجا هم اظهار کرده زده است. هم چنین پرونده فحاشی و توهین ایشان به پدرم در مکالمه تلفنی که به صورت ضبط شده می باشد هم اثبات شده و از دادسرای روحانیت به دادگاه روحانیت فرستاده شده و هنوز حکمی صادر نشده . حکم قطعی مهریه آمده و بیست تا سکه نقد و هر سه ماه یک سکه تصویب شده . بنده ماشین ایشان را به ارزش سیزده میلیون توقیف و در مرحله ی مزایده است . هم چنین ایشان را برای تست سلامت روان به پزشکی قانونی فرستادیم که هنوز جواب تست نیامده . 1- در حال حاضر می توانم دادخواست طلاق بدهم بدون اینکه مهریه را ببخشم و دلایل را همین پرونده ها ذکر کنم (در حالی که حکم قطعی هیچ کدام نیامده)؟؟؟؟
2- اگر بیست سکه نقد را بگیرم و نتوانم هیچ یک از موارد دوازده گانه را ثابت کنم و دادخواست طلاق بدهم باید این بیست سکه را پس بدهم برای جدایی یا خیر؟؟
3- اگر دادخواست طلاق بدهم حکم اجرت مثل که در حال حاضر صادر شده و در خواست اجرایی دادم را می توانم بگیرم یا نه ؟؟؟
جمعبندی پاسخ وکلا
اگر سوءرفتار و ضربوشتم همسر در دادگاه اثبات شود، امکان اقدام برای طلاق وجود دارد. همچنین حتی اگر موفق به گرفتن طلاق نشوید، حق مهریه شما پابرجا است و از بین نمیرود.
امکان طلاق و سرنوشت حقوق مالی شما به میزان و کیفیت مدارکی بستگی دارد که برای اثبات سوءرفتار در پروندهها ارائه میدهید.