طریقه شکایت از پیامک توهین آمیز و فحاشی چگونه است؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

با سلام و عرض خسته نباشد
طریقه شکایت از پیامک و اس ام اس های توهین آمیز و فحاشی چطوریه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای شکایت از پیامک توهین‌آمیز باید با تهیه تصویر و پرینت از پیام‌ها، شکواییه کیفری خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید تا به دادسرا ارجاع شود. حفظ و پاک نکردن پیامک‌ها در گوشی برای بررسی و رویت مرجع قضایی ضروری است.

این روند کلی ثبت شکایت است، اما اثبات ارسال پیامک توسط طرف مقابل و پذیرش آن در دادسرا مسیر پرونده شما را تعیین می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه شکایت کیفری از پیامک توهین‌آمیز

برای طرح شکایت، ابتدا از متن پیامک‌ها عکس و پرینت تهیه کنید و به هیچ عنوان پیام‌ها را از گوشی خود پاک نکنید، زیرا ممکن است قاضی اصل آن‌ها را مطالبه کند. سپس شکواییه توهین و فحاشی را همراه با مدارک پیامکی از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید. پرونده پس از ثبت به دادسرا یا کلانتری ارجاع داده می‌شود و پیگیری آن مستلزم ابلاغیه قضایی است. در نهایت اگر ارسال پیام‌ها از طرف مقابل محرز شود یا خود فرد آن را بپذیرد، حکم محکومیت صادر خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ایمان صامت

ایمان صامت

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

ضمن عرض سلام خدمت دوست محترم
از طریق ثبت شکواییه کیفری با موضوع توهین از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت شکایت خودتون نمایید و به عنوان دلیل متن پیامهای توهین آمیز را هنگام ثبت شکواییه ضمیمه نمایید. پس از ثبت منتظر بمانید تا شکواییه شما به مرجع قضایی ارجاع بشه پس از این مرحله براتون ابلاغ میاد که ادامه مراحل شکایت را از طریق دادسرا یا کلانتری پیگیری نمایید.
موفق باشید

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام

ابتدا تصویری از پیامک ها تهیه می کنید آنها را پرینت می گیرید به ضمیمه شکواییه تقدیم دادگاه می کنید فراموش نکنید که پیامک ها را نباید پاک کنید چون ممکن است دادگاه بخواهد آنها را رویت کند

هر

هادی رستمی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۶ نظر)

باید از دادسرا شکایت توهین و فحاشی مطرح کنید

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

اقدام به شکایت نموده و دلایل شما پیامگ هاهست

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام باید اسکرین شات تهیه و به دادسرا شکایت کنید . اگر محرز شود که پیامها توسط مخاطب ارسال شده و ارسال را بپذیرد ، حکم محکومیت صادر می شود .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید