صدور قرار اعدادی و تجدید وقت نظارت بابت بلاتصدی بودن شعبه

پرسیده شده ۲ سال پیش۸ پاسخ ثبت شده

با سلام، قرار اعدادی برای پرونده ما صادر شده، لایحه دفاعیه برای شعبه ارسال کردم. از طرفی هم در روند پرونده نوشته شده به دلیل بلاتصدی بودن شعبه، وقت نظارت تجدید و برای تاریخ ۱/۳/۱۴۰۳ تعیین گردید! این یعنی چه و چه کاری باید انجام بدهم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

تجدید وقت نظارت به دلیل بلاتصدی بودن شعبه یک امر اداری و داخلی دادگاه برای معرفی قاضی جدید است و نیازی به اقدام خاصی از سوی شما ندارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مفهوم وقت نظارت و بلاتصدی بودن شعبه

بلاتصدی بودن شعبه به معنای تغییر یا عدم حضور قاضی است و تعیین وقت نظارت امری اداری و داخلی محسوب می‌شود تا پرونده پس از استقرار قاضی جدید به نظر او برسد. بنابراین تجدید وقت نظارت نیازی به اقدام یا حضور شما ندارد. با این حال، قرارهای اعدادی که پیش‌تر صادر شده‌اند باید در این فاصله اجرا شوند و نتیجه آن‌ها به پرونده پیوست شود. اگر روند رسیدگی بیش از حد طولانی شد، می‌توانید موضوع را به صورت حضوری از شعبه پیگیری کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سکینه چهره خند

سکینه چهره خند

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۳۸ نظر)

سلام و عرض ادب
قاضی شعبه تغییر کرده است و لذا تا زمانیکه قاضی جدید در شعبه مستقر گردد، شعبه بلاتصدی است و لازم است برای پرونده ها، وقت نظارت تعیین شود تا در موعد مقرر تعیین شده، پرونده ها یک به یک به نظر قاضی بعدی برسد و امور آن پیگیری گردد لذا این وقت نظارت، مربوط به مدیریت امور داخلی شعب است و نیاز به اقدام خاصی از جانب شما ندارد اما قرار اعدادی صادره توسط ریاست سابق شعبه، باید اجرا گردیده و نتیجه آن به پرونده منضم گردد تا در وقت نظارت تعیینی به نظر قاضی برسد و این امر ربطی به تغییر ریاست شعبه ندارد.

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
وقت نظارت از امور داخلی شعبات است و نیازی به اقدام از جانب شما نیست.

راضیه حیدری

راضیه حیدری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱ نظر)

سلام ، وقت نظارت یعنی در زمان تعیین شده پرونده برای اخذ دستور و بررسی به نظر قاضی می رسد و از امورات داخلی شعب می‌باشد.

رضا گلریز

رضا گلریز

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۸۲۲ نظر)

سلام نیاز به اقدامی از سمت شما نمی باشد و پس از تصدی شعبه قرار اعدادی اجرا و ابلاغ خواهد شد

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا
محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

با سلام نیازی به اقدام از جانب شما نیست. در صورت طولانی شدن حضوری پیگیری کنید.

آسیه فتاحی امیردهی

آسیه فتاحی امیردهی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲٬۸۲۹ نظر)

با سلام وقت نظارت مربوط به امور اداری شعبه است و ارتباطی به طرفین ندارد

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
نیاز به اقدامی از سوی شما نیست

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

نیاز به اقدامی از سوی شما متصور نیست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید