صاحبخانه منزل را تعمیر نکرده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

باسلام ، حدود ۲ ماه پیش از طبقه بالا به بالکن و کمی از آشپزخانه ما بدلیل جمع شدن آب در بالکن بالا و مشکل در خروجی آب بالکن آب نشت کرد و موضوع به صاحبخانه واحد مذکور اعلام گردید و مقرر گردید پس از خشک شد سقف نسبت به تعمیر و ترمیم اقدام نماید که متاسفانه این امر صورت نگرفت ، لطفا در خصوص احقاق حقمون در این موضوع راهنمایی بفرمایید ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای جبران خسارت، ابتدا باید از طریق شورای حل اختلاف درخواست تأمین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارت را مشخص کند و سپس هزینه را از مالک واحد بالایی مطالبه کنید.

این روند قانونیِ عمومی است، اما امکان تعمیرِ فوری پیش از مطالبه به ارزیابی دقیق کارشناس بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مراحل قانونی مطالبه خسارت نم و نشتی آب

ابتدا باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام به اخذ تأمین دلیل کنید. با این کار، کارشناس رسمی در محل حاضر شده و منشأ و میزان خسارت وارده را ثبت و گواهی می‌کند. پس از مشخص شدن مبلغ خسارت توسط کارشناس، می‌توانید نسبت به تعمیر منزل اقدام نمایید. در نهایت، با استناد به نظر کارشناس، علیه مالک طبقه بالا دادخواست داده و مبلغ خسارت را از او مطالبه کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آناهیتا احمدی

آناهیتا احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۸۱ نظر)

با سلام
می توانید از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل انجام داده تا کارشناس میزان خسارت را تعیین نماید سپس نسبت به تعمیر اقدام نموده و با استناد به نظر کارشناس مبلغ را از ایشان مطالبه نمایید.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
بدوا باید مراتب را از طریق تامین دلیل گواهی نمایید و متعاقبا علیه مالک واحد بالا اقدام نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید