شکایت رباخواری از من شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام ....علیه من شکایت رباخواری شده ...مبلغ ۶۰ میلیون پنج سال پیش دادم به طرف و قرار شده دو ماهه پولم پس بده ...پول را پس نداد و گفت به عنوان سود پول بهت میدم و پولی نداد و یک چک صدمیلیونی داد .... بعد پنج سال من چک را اجرا گذاشتم طرف محکوم شد و مال معرفی کرد و سند به نام من خورد ...الان بعد از چند ماه از من به عنوان ربا خواری شکایت کرده ...( چک ها همه به نام دوستم دادگاهی شده و سند به نام او خورده ولی شکایت رباخواری از من شده )..هیچ قراردادی بین ما بسته نشده است و هیچ پولی به ما پرداخت نشده است ...حالا چیکار کنم ؟؟؟و چگونه از خود دفاع کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق نظر وکلا این شکایت با دفاع مؤثر رد خواهد شد، چرا که می‌توانید عنوان کنید مازاد مبلغ بابت خسارت تأخیر تأدیه بوده است نه ربا.

با وجود این، بسته به مدارک موجود و نحوه طرح دفاعیات، وضعیت پرونده هر شخص می‌تواند متفاوت باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان رد شکایت ربا با دفاع مبنی بر خسارت

در جرم ربا معمولاً دهنده، گیرنده و واسطه همگی مجرم شناخته می‌شوند. با این حال در پرونده شما احتمال رد شکایت و صدور حکم برائت وجود دارد. برای دفاع مؤثر و با توجه به اینکه مدارکتان باید بررسی شود، می‌توانید مطرح کنید که اختلاف مبلغ بابت خسارت تأخیر تأدیه بوده و قصد ربا وجود نداشته است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکبر هدایی‌ متنق

اکبر هدایی‌ متنق

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۰ نظر)

در‌ربا‌هم‌دهنده‌و‌‌هم‌گیرنده‌و‌هم‌واسطه‌مجرمند‌و‌محکوم‌می‌شوند‌ولی.در‌پرونده‌شما‌احتمالا‌‌‌برایت‌بگیرین‌و‌شکایت‌اون.رد‌بشه‌‌بگین‌تاخیر‌تادیه‌خواستم‌نه‌ربا

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

شکایت ایشان با دفاع موثر رد میشود بایستی مدارکتان بررسی شود .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید