شکایت دوم میتونه اعتبار داشته باشه ؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام ۵۰ سال پیش پدری فرزند خود رو رها کرد و رفت و بعد چند سال برای مطالبه فرزند و زمینی که داشت برگشت و دادگاه حضانت بچه را به پدر بزرگش داد و زمین رو به عنوان نفقه اینده بچه قرار داد و پدر بچه رو ترک کرد و رفت از اون شهر الان که پرونده های قدیمی در دادگاه منهدم شده پدر بزرگ بچه مالکیت بچه از زمین رو انکار کرده و خودش رو مالک زمین میدونه و پدر بچه هم خودش رو مالک میدونه . تنها دارایی بچه چند شاهد هست که شهادت میدهند این زمین به عنوان نفقه اینده به بچه داده شده . راه قانونی برای اینکه بچه به حقش برسه و پدر بزرگ و پدرش زمینی که حق اونه رو ازش نگیرن چیه ؟ راه اثبات اینکه بتونه پرونده منهدم شده در دادگاه رو ثابت کنه چیه ؟ در دادگاه پرونده هست اما خلاصه رای نهایی فقط نوشته پرونده مختومه شده و خواسته پدر در مطالبه فرزند و زمین از پدر بزرگ رد شده .
سوال دوم ) پدر بچه چند سال بعد شکایت کرده و زمینش را خواسته بدون اسم بردن از بچه و پدر بزرگ با پنهان کردن اینکه زمین نفقه بچه در شکایت قبل تعیین شده مدعی مالکیت شده . شکایت دوم میتونه اعتبار داشته باشه ؟ یا با توجه به شکایت اول شکایت دوم رد میشه ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای پیگیری پرونده‌های قدیمی منهدم‌شده ابتدا باید سوابق و مدارک را از بخش بایگانی و سیستم دادگستری استعلام کرد و در صورت نبود مدارک، اثبات حق از طریق شهادت شهود امکان‌پذیر است.

امکان موفقیت در ادعای مالکیت این زمین به مدارک ثبت‌شده در بایگانی دادگاه یا ارزش شهادت شهود در دادگاه شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اثبات مالکیت زمین از طریق بایگانی یا شهود

حتی در صورت امحای فیزیکی پرونده‌های قدیمی، ابتدا به بخش ثبت و بایگانی دادگستری مراجعه کنید زیرا احتمال وجود مدارک و سابقه در سیستم هست. در صورتی که هیچ مدرکی از پرونده قدیمی باقی نمانده باشد، تنها راهکار قانونی برای اثبات حق و رد ادعاهای دیگران استناد به شهادت شهود است. این شهادت می‌تواند وضعیت واگذاری زمین به عنوان نفقه را مشخص کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
رامین پورعطا

رامین پورعطا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۳۸۷ نظر)

درود بر شما
به قسمت ثبت پرونده و بایگانی پرونده در دادگستری مراجعه کنید
پرونده شما درسته منهدم شده اما مدارک آن قطعا در سیستم هست

سهیل فیضی عظیمی

سهیل فیضی عظیمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۴۷ نظر)

با سلام
چنانچه مدارکی از پرونده باقی نمانده تنها راه اثبات مالکیت شهادت شهود است.

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
استناد به شهادت شهود امکان پذیر است.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید