شکایت بابت دریافت یورو و عدم استرداد یا پرداخت وجه

پرسیده شده ۲ سال پیش۱۴ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام، من ۲۸ بهمن اسکناس ۵۰۰یورو داشتم و برای فروش به دفتری که در تبلیغات مدعی‌ست صرافی معتبریه بردم و مدیر دفتر گفت چون اسکناس قدیمیه باید بفرستم مالزی و اونجا با ۵ عدد ۱۰۰ یورویی جدید تعویض میشه و برمیگرده و حدود سه روز زمان خواست و رسید هم نداد و گفت نیازی نیست. از اون روز هر بار پیگیر میشم به بهانه‌ای امروز و فردا میکنه وآخرین بار گفت ۲۵ اسفند تماس بگیر شماره کارت بده واریز کنم. وقتی تماس گرفتم خطش رو منتقل کرده به شماره منشی و ایشون میگه این آقا نیست و دفتر تعطیله. لطف کنید و من رو راهنمایی کنید که الان با داشتن ۵ شاهد که طی جلسات حضوری همراهم بودن چطور می‌تونم پولم رو پس بگیرم؟ ممنون.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

شما می‌توانید با تکیه بر شهادت شهود ابتدا اظهارنامه بفرستید و سپس دادخواست مطالبه وجه یا عین یورو را مطرح کنید. همچنین در صورت داشتن مجوز صرافی، امکان پیگیری از طریق اتحادیه نیز وجود دارد.

روش و مسیر قانونی پیگیری شما به این بستگی دارد که آن دفتر مجوز رسمی صرافی داشته است یا خیر.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه مطالبه و پس گرفتن ارز بدون داشتن رسید

با توجه به اینکه رسیدی دریافت نکرده‌اید، داشتن شاهد و مدارکی مثل فیلم دوربین‌ها برای اثبات تحویل ارز ضروری است. ابتدا بررسی کنید که آیا دفتر مذکور مجوز رسمی صرافی دارد یا خیر؛ اگر مجوز دارد، علاوه بر مراجع قضایی می‌توانید از طریق اتحادیه مربوطه نیز موضوع را پیگیری کنید. در غیر این صورت، باید ابتدا یک اظهارنامه رسمی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال کنید و سپس با تکیه بر شهادت شهود، دادخواست مطالبه وجه یا استرداد عین ۵۰۰ یورو را علیه شخص دریافت‌کننده ثبت نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

با سلام اول ببینید صرافی مجاز بوده یا خیر؟ اگر صرافی مجاز بوده می توانید علیه صرافی طرح دعوی کنید و از فیلم دوربین ها و شاهد استفاده کنید ولی اگر غیرمجاز بوده کارتون کمی سخت میشه و باید علیه همان شخص پیگیری کنید که به نظر مشخصاتی هم از ایشان ندارید غیر از شماره تلفن اگر این خط متعلق به خودش باشد شاید امکان دسترسی به ایشان باشد.

قاسم دهقانی

قاسم دهقانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵(۸ نظر)

به استناد دلایل موجود می‌توانید علیه ایشان مطالبه وجه مطرح نمایید

رضا کریمی آبگرمانی

رضا کریمی آبگرمانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۶ نظر)

درصورتی که ایشان مجوز صرافی دارند می توانند به اتحادیه مراجعه کنید . مطالبه حقوقی شما پابرجاست و می تواند از طریق دادگاه حقوقی اقدام کنید . اما در خصوص جنبه کیفری بودن موضوع به اطلاعات بیشتری نیازمند است.

فرشته نوری

فرشته نوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۴۱ نظر)

با سلام اگر صرافی مجاز بوده از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید.والا دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان دهید.

نمایش ۱۰ پاسخ دیگر وکلا
حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
چنانچه صرافی مجاز است از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید. همچنین می توانید پس از ارسال اظهارنامه، مستند به ادله به طرفیت وی دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید.

مریم مرادی

مریم مرادیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۹۳۸ نظر)

سلام با توجه به اینکه شاهد دارید میتوانید نسبت به طرح دعوی مطالبه عین ۵۰۰ یورو اقدام نمایید

فاطمه زارع

فاطمه زارع

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۳ نظر)

اظهارنامه ای برای ایشان ارسال کنید وپس ازآن نسبت به تقدیم دادخواست اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

حسین حاجی زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸۵ نظر)

ابتدا می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست به ثبت برسند

مهشید پیروی

مهشید پیروی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵(۶ نظر)

باسلام؛
شما می توانید دادخواست حقوقی استرداد وجه به را طرفیت ان شخص به استناد شهادت شهود مطرح نمایید.

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

آج

آمنه جیده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۹ نظر)

با سلام با اثبات پرداخت وجه و چنانچه شاهد دارید می‌توانید مطالبه یورو نمایید

سید اشکان جلالی

سید اشکان جلالی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۵ نظر)

بادرود
با داشتن ۵ شاهد و مستندات گفتاری، می‌توانید با مراجعه به دادگاه و از طریق مراجع قضایی پیگیر بازپس‌گیری پول خود شوید.

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

سلام
دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید