شکایت امکانپذیر هست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

در تاریخ ۲۹/۲ پیامک مبنی بر بد حجابی اومد رفتم تعهد دادم گفتم چیز دیگه ای نیست گفتن نه دیگه شما برو.حالا ۲ هفته پیش ماشین رو به دلیل سلب اسایش و صدای بلند ظبط گرفتن و گفتن چون توقیف هم داری و تیک نخورده برو پارکینگ حالا راهور میرم میگه برو امنیت اخلاقی، امنیت اخلاقی میرم میگه برو ۲ ماه دیگه بیا دست من نیست، امنیت مگه نباید زمانی که اردیبهشت ماه رفتم کارم رو انجام میداد؟ حالا هم قبول نمیکنه من باید چیکار کنم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

توقیف خودرو به علت تخلفات و اخلال در نظم بوده و در صورت تشکیل پرونده در مرجع قضایی، برای ترخیص آن باید دستور رفع توقیف را از همان مقام قضایی دریافت کنید.

این مسیر قانونی کلی است، اما بسته به اینکه دقیقاً برای کدام اتهام پرونده قضایی تشکیل شده باشد وضعیت متفاوت خواهد بود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه رفع توقیف خودرو در مراجع قضایی

توقیف خودرو می‌تواند ناشی از تخلفات رانندگی و عدم پرداخت جرایم باشد که نیازمند تسویه است. همچنین رفتارهایی مثل سلب آسایش و ایجاد صدای بلند در قانون جرم‌انگاری شده‌اند. چنانچه به این دلایل برای شما در مرجع قضایی پرونده تشکیل شده باشد، رفع توقیف خودرو منوط به اخذ دستور مستقیم از مقام قضایی رسیدگی‌کننده خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
هدیه خانی

هدیه خانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱۲ نظر)

وفق تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی زنانی که بدون حجاب شرعی در انظار عمومی حاضر شوند از ده روز تا دوماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق مجازات تعیین وجرم انگاری شده است .اما در خصوص سلب آسایش وصدای بلند خودرووفق ماده ۶۱۸هر کس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیرمتعارف یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و آرامش عمومی گردد یا مردم را از کسب و کار باز دارد به حبس از سه ماه تا یک سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.علی ایحال توقیف خودرو شما به نظر مربوط به تخلفات رانندگی وعدمپرداخت جرایم مربوطه هست که باید تسویه گرددو درصورتی مه در مرجع قضایی پروندهای برای شما تشکیل شده دستور رفع توقیف را از مقام قضایی باید دریافت کنید .

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

زنانی که بدون حجاب شرعی در انظار عمومی حاضر شوند از ده روز تا دوماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق مجازات تعیین وجرم انگاری شده است .اما در خصوص سلب آسایش وصدای بلند خودرووفق ماده ۶۱۸هر کس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیرمتعارف یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و آرامش عمومی گردد یا مردم را از کسب و کار باز دارد به حبس از سه ماه تا یک سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.علی ایحال توقیف خودرو شما به نظر مربوط به تخلفات رانندگی وعدمپرداخت جرایم مربوطه هست که باید تسویه گرددو درصورتی مه در مرجع قضایی پروندهای برای شما تشکیل شده دستور رفع توقیف را از مقام قضایی باید دریافت کنید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید